Video: Novi BMW M5 stiže 0-315 km/h za manje od 30 sec

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 7-Series "40 years UAE limited edition"

 


Povodom 40-te godišnjice Ujedinjenih Arapskih Emirata BMW će na Dubai Motor Show-u predstaviti specijalan model BMW-a seroje 7. Biće napravljeno 40 primeraka i prodavaće ga dva uvoznika iz Emirata : AGMC i Abu Dhabi Motors

BMW 7-Series "40 years UAE limited edition"  će biti pravljen na bazi BMW-a 750iL. Svaki od 40 primeraka će se od osnovnog modela razlikovati po  ekskluzivnoj Marakesh Brown boji eksterijera,  Merino Platinum kožnim enterijerom,  na naslonima za glavu i iDrive tasteru će biti izgraviran amblem UAE-a, a imaće i hromiranu lajsnu na kojo će pisati "40 years UAE limited edition".

BMW 7-Series "40 years UAE limited edition" će pokretati 4,4 litarski V8 motor sa 407 KS, koji od 0 do 100 km/h dostiže za 5,5 sekunde, a maksimalna brzina je elektronski ograničena na 250 km/h.

Dr Joerg Breuer, generalni direktor BMW Group za Bliski istok je rekao : "BMW serije 7 naš najkvalitetniji i najbolji model, neprikosnoven u svojoj klasi, i mislim da samim tim zaslužuje da specijalna verzija povodom proslave 40-godišnjice ujedinenja Ujedinjenih Arapskih Emirata bude proizvedena".

Specijalno izdanje serije 7 će se zajedno sa još 16 novih modela pojaviti na salonu automobila u Dubaiu. Na salonu će se nalaziti i BMW 7-Series “Steinway & Sons Edition”.  

Download BMW in Ovi Store now.