Frozen Silver BMW M3 Competition Edition


BMW of North America je pripremio novo specijalno izdanje BMW-a M3 Coupe, i to M3 Competition Edition u Frozen Silver boji.

Frozen Silver BMW M3 Competition Edition će biti proizveden u 40 primeraka, koji će simbolizovati 40-godišnjice BMW M odeljenja , i biće prodavani samo u Americi.

Pod haubom se nalazi 4,0 litarski V8 motor koji raspolaže sa 420KS . Ova snaga u paru sa M DCT transmisijom omogućava ovoj M3-ojci da od 0 do 100 km/h stigne za 4,5 sec.

Što se tiče izgleda pored Frozen Silver metalik boje BMW M3 Competition Edition ima i crne otvore za vazduh na haubi, crne "bubrege", crne M3 GTS alu felne, crne izduvne cevi,   Electronic Damping Control, Unutrašnjost je takođe pretrpela neke promene, tu su nova sedišta presvučena crnom Extended Novillo kožom, M sportski volan, kao i pregršt detalja od ugljeničnih vlakana.

Cena ovog modela u americi će biti  81.060 dolara.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 1M Raze P450 by RevoZport


Na ovogodišnjem SEMA salonu tjunera u Las Vegasu RevoZport Racing Technology je predstavio svoj novi model tjunirani BMW 1M koji je nazvan Raze P450, razvijen u saradnji sa  CP Engineering.

Rađeno je na promeni kako spoljašnjeg i unutrašnjeg izgleda tako i na poboljšanju performansi. Raze P450 u odnosu na fabrički model koji ima 340KS sada raspolaže sa 450KS. Pored dodatne snage koju je dobio ovaj mali trkač je i lakši od svog fabričkog "brata" za 60 kg   zahvaljujući upotrebi delova od ugljeničnih vlakana .

U paketu se još nalazi i prednji spojler, set pragova, spojler na poklopcu prtljažnika, zadnji difuzor, krovni spojler, retrovizore i prednje "bubrege" od ugljeničnih vlakana, Sparco Pro 2000 sportska sedišta, Forgeline GA3R felne, titaniumski izduvni sistem, kao i mnogo toga drugog.  

Download BMW in Ovi Store now.