VIDEO: Vorsteiner GTS-V BMW M3 za SEMA show (dopunjeno)


Vorsteiner je napravio nešto novo i uzbudljivo za SEMA show ove godine, a EAS (European Auto Source) je bio srećan što može da pomogne u proizvodnji ovag Mineral White BMW-a M3 E92.

Iako su Vorsteiner-ovi delovi za tjuniranje BMW-a M3 E9x i dalje na tržišzu, mnogi su tražili nešto više tj više agresivnije, tako da je Vorsteiner odlučio da odgovori njihovom zahtevima i ponudi novi GTS-V prednji branik i difuzor.

Osim mnogo Vorsteiner GTS-V delova, koji krase ovaj M3, izdvaja se i  Recaro sportska sedišta, KW podesivo ogibljenje, Brembo GT-R kočnice i Volk Racing TE37 felne sa Hankook RS-3 gumama.

Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO: Vorsteiner GTS-V BMW M3 za SEMA show

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 1M Coupe by H&R


Još jedna tjuning kuća je ponudila novi paket za modifikaciju BMW-a 1M Coupe. U pitanju je paket koji nudi H&R koji ovoga puta ne uključuje poboljšanje motora (fabrički 3,0 motor ima 340 KS).

U paket spadaju H&R sportske opruge  koje su auto spustile za 30mm, H&R Trak+ distancijali, BBS super RS alu felne od 19 inča,  Continental ExtremeContact DW gume, Brembo kočnice, H&R oznake, trkačke trake i Weathertech patosnice u enterijeru.  

Download BMW in Ovi Store now.

Pogledajte neke od BMW Individual "kreacija" (32 slike)

 


BMW Individual program nudi kupcima BMW-a posebne pogodnosti da svog ljubimca što više prilagode sebi i da njihov model bude što jedinstveniji. U nastavku pogledajte šta su sve vlasnici BMW-a želeli da imaju u svojim automobilima.
 


 

Download BMW in Ovi Store now.