5 godina Delta Motorsa sa 5 BMW benefita


Kompanija Delta Motors d.o.o., generalni uvoznik BMW vozila za Srbiju, povodom 5 godina prisustva na tržištu automobila u Srbiji, pripremila je 5 benefita za sve kupce BMW automobila.

Delta Motors proslavlja 5. rođendan i sa svojim klijentima želi da podeli zadovoljstvo vožnje BMW automobila. Za sve koji se odluče na kupovinu BMW automobila do kraja godine, Delta Motors je pripremio 5 benefita:

- 4 godine produžene garancije

- 4 godine redovnog besplatnog servisiranja ili pređenih 100 000 km (šta pre nastupi)

- Besplatan KASKO u prvoj godini

- Odlični uslovi finansiranja u saradnji sa BMW Finance

- Mogućnost otkupa vozila po principu staro za novo, svih brendova

Ovom ponudom, jedinstvenom na tržištu, obuhvaćena su sva vozila iz BMW game, osim novog modela BMW Serije 1.

Posetite salon Delta Motorsa u Radničkoj 8 na Čukarici, i u dogovoru sa našim prodajnim savetnicima, zakažite test vožnju i saznajte više informacija o samoj ponudi.

PR Delta Motors

Download BMW in Ovi Store now.

BMW serije 2 za 2014. godinu


Nemački magazin Auto Bild je najavio da će se 2014. godine pojaviti novi BMW-ov kompaktni kupe koji će zameniti sadašnju seriju 1 Coupe. 
Ovaj novi kupe će imati oznaku serija 2, a kako bi trebalo da izgleda pokazuju renderi koje je takođe napravio Auto Bild. Što se tiče motora u ponudi će biti četvorocilindrični turbo benzinci sa rasponom snage od 136KS do 218KS, kao i šestocilindraš u modelu 235i Coupe, dok će dizelaši imati do 184KS kao na primer model 220d Coupe. 2016-te se očekuje i sportski M2 model koji bi trebalo da ima oko 350KS.

Može se očekivati u ponudi i menjač sa duplim kvačilom, osmostepeni automatski menjač, xDrive model kao i još mnogo toga.
Za 2014 se najavljuje i restilizacija druge generacije serije 1 koja je nedavno i kod nas predstavljena. 

Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO: BMW 1 M Coupe vs Porsche Cayman R

Download BMW in Ovi Store now.

Fifth Gear video: Audi RS3 vs BMW 1 M Coupe

Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO: Trejler za BMW S 1000 RR

Download BMW in Ovi Store now.

BMW Z4 by SR Auto Group


Tjunerska kuća SR Auto Group nastavlja sa davanjem zanimljivih imena svojim modifikovanim automobilima.

Tako je posle modela SR Project Megalith Ferrari 599 GTB, SR Project Devastator Lamborghini Gallardo, SR Project Prodigy Ferrari 458 Italia, SR Project Draken Maserati GranCabrio i SR Project Deathbolt Maserati GranTurismo stigao i ovaj SR Project Flashbang BMW Z4.

 


 

U vesti se ne pominje pojačanje motora, ali je SR Project Flashbang BMW Z4 dobio novi prednji branik, spojler, novi zadnji spojler, komplet Modulare točkova, kao i set H&R opruga.

Izvor– Autoblog.rs

 

Download BMW in Ovi Store now.