VIDEO: BMW X6 Trophy Truck


Ovo čudo inače ima V8 motor sa 750KS, i sledećeg meseca učestvuje na takmičenju Baja 1000 sa Arminom Schwarzom za volanom.Download BMW in Ovi Store now.

Igraj video igricu i osvoji novi BMW M5


Mnogi misle da je igranje video igara gubljenje vremena, a znamo da je vreme novac, znači to je i gubljenje para. Kreatori video igre Forza Motorsport ne misle tako i rešili su da naprave pravu pometnju među ljubiteljima vido igara. Pitate se kako ? Tako što su odlučili da najboljem igraču pomenute igrice poklone novi BMW M5.
Mnogi bi hteli da voze novi M5, e sad ukoliko nemate para za njega potražite novu video igriu Forza Motorsport 4 za XBOX 360 i bar ga virtualno provozajte. Ako budete dobro vozili virtualni BMW M5 možda vam se posreći pa postanete vlasnik pravog BMW-a M5.
Rezultat suradnje između BMW-a i Microsofta rezultirao je BMW M5 Forza kupom. Ovo  takmičenje omogućava igračima koji su se prijavili kao članovi Xbox Live online zajednice ili na www.bmw.de/forza4, da odvozaju najbrži krug, i tako ostvare najkraći put prema svom novom BMW-u M5. Posetioci BMW Welt-a u Minhenu i BMW showroom-a u Berlinu, će takđe imati priliku da uđu u konkurenciju. Iz gomile učesnika biće izabrano 16 najboljih koji će se naći u finalu BMW M5 Forza kupa u BMW Welt-u, 26. novembra 2011. Pobednik će kući otići sa novom BMW M5-ticom.
Šta reći sem vežbajte i ako neko osvoji M5 nek javi da se provozamo.

Download BMW in Ovi Store now.