Video : Podigli BMW 5 kako bi spasili čoveku život

 
Dobro je poznato da kada se ljudi udruže mogu da urade neverovatne stvari. Jedan takav događaj je nedavno snimljen. Naime u udesu BMW-a serije 5 i motora, mladi motorciklista je ostao zaroblen ispod zapaljenog BMW-a. 
Prolaznici su primetili mladića i pokušali su da pomere zapaljeni auto. Nisu uspeli iz prvog pokušaja jer je auto bio pretežak, ali im se ubrzo pridružilo jos hrabrih spasioca i uspeli su da podignu BMW težak nekoliko tona i izvuku zarobljenog motorciklistu.


Download BMW in Ovi Store now.

Video: BMW Motorrad Concept e

Download BMW in Ovi Store now.

Slike sa BMW-ovog štanda na sajmu u Frankfurtu

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

  
 
 
 
 

Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO : BMW na salonu automobila u Frankfurtu

 

Download BMW in Ovi Store now.

Alpina D5 Bi-Turbo

 
Nemački BMW Alpina je prošle godine predstavio model Alpina B5 Bi-Turbo, modifikovanu verziju nove generacije BMW-a serije 5 (F10) sa pojačanim 4,4 litarskim V8 benzincem.

U ponudi Alpine je i model D5 Bi-Turbo, serija 5 sa 3,0 litarskim šestocilindričnim turbo-dizel motorom koji sada raspolaže sa 257 kW/350KS (u paru sa osmostepenom Switch-Tronic transmisijom). Po zvaničnim podacima, potrošnja goriva Alpine D5 Bi-Turbo iznosi 6,2 l/100 km, a emisija CO2 je 165 grama po km (karavanski Touring model troši 6,5 l/100 km i ima emisiju CO2 od 172 g/km)
 
D5 Bi-Turbo je naravno dobio i Alpinin aero body kit, set Alpina Classic točkova od 20 inča (gume Michelin Pilot Super Sport 255/35 ZR20 napred i 285/30 ZR20 pozadi), nove opruge, novi izduvni sistem i doterani enterijer (koža, drvo, sportska sedišta, sportski volan...).
 
 
Izvor : AutoBlog.rs

Download BMW in Ovi Store now.