BMW X6 LCI Spy Photos

 

 
Novi BMW X6 najavljen je za sledću godinu i premijera se očekuje na proleće. Ovo su slike skoro ne maskiranog BMW-a X6 na kojima s emogu videti neke izmene u odnosu na dosadašnji model.

X6-ica je doživela "faceligting", dobila je novi agresivniji prednji branik bez svetala za maglu, ističu se nova "angel eye" prednja svetla sa LED dnevnim svetlima.

Promenjena su i zadnja svetla. Očekuje se da BMW predstavi nove interesantne motore za ovaj model. Skoro sigurno će se u X6-icu ugrađivati 3,0litarski dizel agregat, a očekuje se i model model sa ozndakom 5,0d. BMW planira da uvede i 4,4 N63 motor koji je poznat po smanjenoj emisiji štetnih gasova.
 
Unutrašnjost će biti promenjena, ali za sklike enterijera moramo još malo sačekati.

  

 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 650i by AC Schnitzer

 

 
AC Schnitzer će sledeće nedelje, pored tjuniranog BMW-a 1M Coupe, predstaviti tjuning verziju serije 6, na salonu u Frankfurtu.

 

 

Tjunirani model je baziran na modelu 650i, i sanga mu je povećana sa fabričkih 407KS na 540KS.


U bodi kit spadaju novi prednji spojler, nova maska hladnjaka, promenjeni zadnji branik.
 
Takođe poboljšane su i kočnice, pa se umesto sdandardnih nalaze nove sa 8-klipnim čeljustima napred. Auto je dodatno spušten Schnitzer-ovim oprugama, a tu su i nove 21-inčne felne.
 
U unutrašnjosti je promenjen volan, stavljene su aluminijumseke papučice i još nekoliko detalja od aluminijuma.Download BMW in Ovi Store now.

BMW 1M Coupe sa 400 KS by AC Schnitzer

 
AC Schnitzer je saopštio da će premijera njihovog BMW-a 1M Coupe biti sljedeće nedelje na Frankfurt Auto Show-u.


Program uključuje poboljšanja u pogledu aerodinamike, upravljanja i performansi. AC Schnitzer nadogradio je 3,0-litarski 6-cilindrični motor tako da BMW 1M Coupe umesto fabričkih 340 KS razvija 400 KS, a verovatno se povećao i obrtni moment.


Što se tiče body kita, on uključuje prednji spojler od karbonskih vlakana, novu prednju rešetku, novi poklopac motora sa dva otvora za vazduh, zadnji spojler integrisan sa poklopcem prtljažnika, krovni spojler, zadnji branik sa integrisanim karbonskim difuzorom kao i redizajnirane prednje blatobrane.


Tu je i novi izduvni sistem sa dvostrukim prigušivačem, podesivo trkačko ogibljenje, stavljene su jače kočnice. Osim što bolje koči, moramo spomenuti i uštedu od 4 kilograma u odnosu na fabrički kočioni sistem. Osim toga postoji i širok raspon 19 i 20 inčnih felni koje možete izabrati.


Što se tiče unutrašnjosti BMW-a 1M Coupe, AC Schnitzer nudi novi sportski upravljač prekriven Alcantarom, digitalni pokazivač brzine u kojoj se trenutno nalazite, aluminijske papučice, sportska sedišta... AC Schnitzer nije objavio cenu.
 

Download BMW in Ovi Store now.