Najkontraverzniji BMW 1M Coupe na svetu - Slike

 

 
Juče su se na internetu pojavile slike BMW-a serije 1M Coupe simljene u Singapuru. Auto ima veliki broj poboljšanja što ga čini jako posebnim.

Beli farovi, masivni beli krovni spojleri boje felni nikako nisu u skladu sa standardnim modelom. Neki čak kažu da je sramota videti nemački auto u ovakvom stanju.
 
Koliko je ovo tjuniranje koštalo i dalje nije poznato, ali se zna da registarska tablica košta najmanje 100.000 dolara.

 

 

 

 

 Šta vi mislite o ovome, da li vam se sviđa ili ne ?

Download BMW in Ovi Store now.

BMW Performance stripe package za M3 Coupe

 

 
BMW Performance je za M3 Coupe sada ponudio i stripe package, odnosno trkačke trake u stilu BMW-a 3.0 CSL.
Paket se sastoji od šest traka, tri trake sa svake strane i one su M bojama što ovom modelu daje retro, sportski izgled. Pored traka tu je i BMW Performance volana sa plavo trakom umesto uobičajne žute.
 
Pored ovoga BMW Performance paket za M3 nudi i :
• M Performance prednji spojler od ugljeničnih vlakana

• M Performance zadnji spojler od ugljeničnih vlakana

• M Performance crni prednji "bubrezi"

• M Performance kućišta retrovizora od ugljeničnih vlakana

• M Performance volan sa alkantarom

• M Performance detalji od ugljeničnih vlakana u enterijeru

• M Performance aluminijumske pedale

• M Performance 19-inčni alu točkovi

• M Performance sport kočioni sistem

• M Performance izduvni sistem


 

Download BMW in Ovi Store now.

Video : BMW i3 tokom slikanja po Čikagu

 

Više o BMW-u i3 možete pročitati OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.

Video: Mercedes C 63 AMG Coupe vs BMW M3 na Auto Bild testu

Download BMW in Ovi Store now.

Otkriveno kako će izgledati BMW-ov štand na salonu u Frankfurtu 2011

 
Posetioci Salona automobila u Frankfurtu svakako će uživati u mnoštvu različitih štandova, a jedan od njih nedavno je prikazan na Facebook-u. Reč je o BMW-u koji je objavio slike svog štanda, a na nekim od njih se vidi mesto gde će, između ostalog, biti izloženi električni i3 i i8 koncepti.

Gorostasna konstrukcija proteže se na dva nivoa, sa stazom koja obavija čitavu konstrukciju, što sugeriše da će posetiocima biti omogućeno da provozaju neke od automobila tokom ovog događaja.


Izvor : totalcar.rs

Download BMW in Ovi Store now.

BMW F20 1-series Performance Concept

 
BMW je pripremio atraktivnu studiju na bazi nove serije 1, a ove slike su nastale u Frankfurtu, tokom prezentacije za dilere.

BMW Performance Studie 1-series će moći da vide i posetioci ovogodišnjeg Salona automobila u Frankfurtu (od 15. do 25. septembra), ali konkretniji detalji tek slede.

U svakom slučaju, BMW Performance Studie 1-series je dobio još agresivnije branike u odnosu na BMW seriju 1 sa M-Sport paketom, trkačke trake, kao i nove Performance točkove od (najverovatnije) 19 inča. Za sada nije poznato šta se krije ispod poklopca motora.

Izvor : AutoBlog.rs
 

Download BMW in Ovi Store now.

Priča o napuštenom BMW-ovom salonu

U Kanadi, tačnije u Ontariju, nalazi se napušteni salon i zastupništvo BMW-a iz 1988. godine koji sve ove godine stoje "netaknuti". Od poda do plafona sve je onako kako je bilo osamdesetih godina prošlog veka.

 
Ovaj salon pune 23 godine stoji netaknut, a sve u njemu kao da je zaustavljeno u vremenu; od salonskih vozila, enterijera i servisa. Prostor se čisti i održava, pa se ne može reći da je napušten.


Salon je uređen u stilu osamdesetih godina prošlog veka. Međutim, ono što najviše privlači pažnju su dva modela BMW-a, koji sve te godine stoje "nataknuti" i uglancani. Reč je o modelu 635csi bele boje i modelu serije 5 E24.
 
Zna se da je ovaj salon 1988. godine zatvoren, jer je vlasnik izgubio licencu. Nakon toga, otvorio je novi salon u Torontu, a ovaj nikada nije prodao, zatvorio ili preselio. Komšije pričaju da u servis često dolazi čovek u crnom BMW-u, ali nije poznato da li je reč o vlasniku.


Međutim, ubrzo nakon što je svet obišla priča o "ukletom" zastupništvu BMW-a u Kanadi, saznaje se da iza svega toga stoji čovek u svojim ranim šezdesetim, koji vozi svetlo plavi 733i.
 
On je izjavio da "morate biti ludi kao on, da biste uživali u posedovanju ovakvog mesta". Zatim je dodao da ga glasnine ne zanimaju.


A ljudi pričaju da je ovo zastupništvo zatvoreno 1988. godine i da vlasnik sve ove godine održava taj prostor jer se nada da će jednog dana ponovo pokrenuti posao.
 
"Međutim, u ovom momentu, zgrada je zanimljivija kao istorijski spomenik BMW-a, nego kao prodajno mesto", mišljenje je automobilskih novinara.


 Tu misterijama nije kraj, jer pored salona, postoji i podzemni nivo u koji se ulazi iz dvorišta. 
 

Izvor : B92.net

Download BMW in Ovi Store now.