BMW X5 i X6 Exclusive Edition

 
BMW se priprema za lansiranje dva nova ekskluzivna izdanja. U jesen 2011. godine proizvođač automobila iz Minhena planira da ponudi dva posebna izdanja modela X5 i X6.

Za sada nema mnogo detalja ali prema portalu BimmerToday, BMW X5 i BMW X6 Exclusive Edition će karakterisati Orion srebrna metalik boja koja je trenutno dostupna za BMW seriju 6 Cabrio. Boja spoljašnjosti će biti usklađena sa enterijerom sa Oyster kožom i crnim kontrastnim šavovima.

U ovom trenutku ostaje nepoznato da li će biti povećanja snage, odnosno nije poznato na koju grupu potencijalnih kupaca ciljaju sa ovim ekskluzivnim izdanjem.

BMW će ova dva modela predstaviti na predstojećem Frankfurt Auto Show-u u septembru, a zvanične informacije se očekuju nekoliko nedelja pre njihove premijere.

Izvor :AutoBlog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

BMW zauzeo treće mesto među TOP 100 brendova

 

 
BMW je skočio na treće mesto na Top 100 rang listi brendova. To ga stavlja kao top rangirani automobilski brend koji se nalazi samo iza Apple i Google brenda.
Najbliža automobilska marka je Mercedes-Benz koji se našao na 8. mestu, te Audi na 11. mestu.

Poslednja rang lista išla je u prilog Mercedesu koji je bio ispred BMW-a. Međutim rekordna prodaja ove godine, veća ponuda modela, te veći naglasak na marketingu, dovele su do poboljšanja BMW-ovog položaja u segmentu luksuznih-sportskih automobila. 

 

Download BMW in Ovi Store now.