BMW 1 M Coupe by Kelleners Sport

 


 

Svima onima koji imaju BMW 1 M Coupe sa standardnom snagom od 340 KS, a nisu zadovoljni tom činjenicom i zahtevaju više tjunerska kuća Kelleners Sport je spremila novi "KS-1S" kit.  

 

 

Kit podrazumeva pojačanje šestocilindričnog motora na 410KS i 550 Nm obrtnog momenta, zatim Kelleners Sport izduvni sistem od nerđajućeg čelika, modifikovano ogibljenje, MS prednji spojler, redizajnirani gril od nerđajućeg čelika, bele retrovizore, bele trkačke trake, set "Berlin" ili "Hamburg" alu felni od 20 inča, a takođe i dorađeni enterijer (koža, alkantara, nove pedale, patonce sa Kelleners Sport logom).

  

Download BMW in Ovi Store now.

BMW M3 DTM uhvaćen tokom testiranja


Nemački list Bild uhvatio je novi BMW M3 DTM automobil po prvi put tokom testiranja na nemačkoj stazi Oschersleben.

BMW će predstaviti koncept primerak DTM automobila u Minhenu 15. jula, a nemački proizvođač je najavio da će se konačan izgled automobila razlikovati od koncepta, kao i od test automobila prikazanog na slici iznad.

Nakon mnogih pobeda i uspeha, zahvaljujući delom i neverovatno dobrim vozačima poput Roberta Ravaglie, BMW je pre 20 godina odlučio da se povuče iz DTM-a zbog povećanja troškova i da se koncentriše na programe kao što je European World Touring Car Championship, a na kraju i na ulazak u Formulu 1.
BMW se povukao iz Formule 1 i više se orijentisao na World Touring Car Championship (naslednik European Touring Car Championship-a), a BMW Motorsport je pažnju usmerio na M3 i srodne programe. I tako danas ponovo pričamo o DTM-u.

Za sve one koji se sledeće nedelje, 16. ili 17 jula, nađu u okolini Minhena, obavezno posetite Munich Olympic Stadium, dok će 15. jula biti održan DTM Race Weekend (BMW Welt), gde će ovaj trkački model biti predstavljen samo medijima.

Download BMW in Ovi Store now.