Tri žene u pokušaju da spasu BMW M5 od huligana (Video)

 
Pre par dana sam postavi članak sa dva videoklipa na kojima se vidi kako tokom nemira u Vankuveru navijači pale BMW M5. Sada vam predstavljam još dva nova klipa na kojima se vide 3 devojke u pokušaju da spreče paljenje BMW-a. 
 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW X4 : otkazan ili odložen?

 
Prema britanskom magazinu Autocar, dugo najavljivani BMW X4 je otkazan... za sada. Početne glasine govorile su da će se X4 pojaviti negde 2012-te, kao i da će većina "hardvera" i unutrašnjost biti prekopirana iz X3 modela.
Nije poznat razloga za kašnjenje, ali u BMW-u su verovatno prvo želeli da razviju novu generaciju X5 i X6, koji će se verovatno pojaviti 2014-te. BMW sada traži način da budući BMW X4 bude drugačiji od X3 i X5 modela, što ujedno znači da se neće bazirati na platformi modela X3, kako je prvobitno bilo najavljivano, nego će krenuti putem razvoja nove platforme. 
U pitanju bi trebalo biti vozilo sa četiri sedišta, manje i sa boljom upravljivošću, a koje bi trebalo da ima veći nivo sportskog dizajna. 
BMW X4 će najverovatnije po pitanju stila ostati sličan modelu X3, a ono što se svakako može očekivati od nastupajućeg modela je postojanje hibridne verzije, kao i veliki izvor motora sa četiri i šest cilindara. 

Download BMW in Ovi Store now.

Prvi zvanični video novog BMW-a M5 (F10)

 
BMW je objavio službene fotografije i informacije o novom BMW-u M5 (F10) prošle nedelje, a danas vam predstavljamo prvi službeni video sa BMW-om M5 u akciji!

Nećemo se previše zadržavati na ovom automobilu, jer sve važno smo već ispričali. Jedino vas želimo podsetiti da nas i dalje pratite, jer ćemo imati nove informacije i fotografije BMW-a M5 u narednih par dana. Naime, u četvrtak uveče će biti i javno predstavljen na M Festivalu  na stazi Nurburgring.
Kao što BMW kaže: "Ovo je peta generacija BMW-a M5. Novorazvijeni 4,4-litarski V8 motor s M TwinPower Turbo paketom predstavlja savršenu kombinaciju sportskog i poslovnog automobila. BMW je znatno poboljšao ravnotežu između performansi i potrošnje goriva".
 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW M3 Frozen Black Edition rasprodat za samo 22 minuta

 
Bila su potrebna samo 22 minuta da se proda ograničena serija od 20 komada BMW-a M3 Frozen Black. I to se dogodilo uprkos činjenici da je ovo izdanje bilo nekih 21.000 dolara skuplje od redovne verzije BMW-a M3 Coupe.
U stvari, samo je 19 prodato i oni će biti isporučeni krajem ovog meseca, a dvadeseti automobil ostaje u vlasništvu BMW North America i moći će da se proda kasnije. 
Više o BMW-u M3 Frozen Black možete pročitati OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW Z2 sa zadnjim ili pogonom na sva četiri točka ?

Za ljubitelje roadstera iz BMW-a stiže dobra vest, a to je najava njihovog novog malog sportiste oznake Z2, koji će stići negde 2013. ili 2014. godine.
Ono što znamo je da će BMW Z2 definitivno biti soft-top roadster. Još bolje, gotovo sigurno neće imati pogon na prednje točkove. Ipak, BMW se našao pred drugim problemom, da li koristiti klasični zadnji pogon ili rizikovati sa novom 4WD platformom (UKL1). BMW mora staviti na papir dobre i loše strane koje bi doneo pogon na sva četiri točka. Negativna strana je definitivno povećanje ukupne težine automobila, složeniji sistem i time i osetno viša cena automobila. Dobra strana bi bila poboljšanje voznih osobina, startnost i mogućnost tjuniranja.
Druga opcija je odlaganje Z2 do 2015-te ili 2016-te i korišćenje zadnjeg pogona zajedno sa platformom od nove serije 2 (preimenovana coupe i cabriolet verzija BMW serije 1 - 2012).
Bez obzira šta će u BMW-u odlučiti, Z2 bi trebalo da bude ponuđen kao coupe i cabriolet sa različitim 2,0 litarskim motorima u rasponu od 163 do 272KS.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW X6 Presvučen kožom !?! (Slike)

Čudno zar ne???

 
 

 
 


Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO : BMW M5 zapaljen tokom nereda u Vankuveru

Šta reći sem TUGA!!!!!!!!!!!

 

Download BMW in Ovi Store now.