Novi promo video: BMW M5

 


Više o novom BMW-u M5 možete pročitati OVDE.

 

Download BMW in Ovi Store now.

Snimljen BMW 6 Gran Coupe

 
BMW-ov Gran Coupe concept je predstavljen na prošlogodišnjem Salonu automobila u Pekingu, a tokom 2012. godine će se u prodaji pojaviti i serijska varijanta ovog automobila. 
Nakon brojnih rendera, evo i seta špijunskih slika koji pokazuju tu serijsku "šesticu" Gran Coupe. 
 
U ponudi BMW-a 6 Gran Coupe će biti paleta benzinskih i dizel motora, hibridna verzija, a pominje se i sportski M6 Gran Coupe. 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW M3 DTM Concept sledećeg meseca


Motosport sezona 2012 je na pomolu. Kao deo DTM događaja na Olimpijskom stadionu u Minhenu 16. i 17. jula 2011. BMW će po prvi put predstaviti BMW M3 DTM koncept automobil.
Koncept će pokazati kako će automobil da izgleda sledeće godine. Ovu vest je najavio BMW-ov Motorsport direktor Jens Marquardt, koji preuzima mesto Mario Theissena od 1. jula. Predstavljanje za predstavnike medija će se održati u petak 15. jula, a biće saopšteni i neki dodatni detalji o BMW-ovom DTM programu. Automobil će ostatak vikenda biti izložen za javnost u BMW Welt-u.
BMW će biti zastupljen sa tri jake ekipe u DTM-u: BMW Team Schnitzer, BMW Team RBM i BMW Team RMG.
Osim BMW M3 DTM Concept automobila, BMW će izložiti neke od istorijskih automobila, uključujući i BMW M1 Art Car (1979) koga je dizajnirao Andy Warhol, zatim BMW 635 CSI (1986) i BMW M3 GTR iz 2001. Međutim, vrhunac će sigurno biti BMW M3 iz kasnih 1980-ih, koji je zabeležio brojne pobede nekoliko DTM titula.  

Download BMW in Ovi Store now.

Restilizovani BMW Serije 7 najavljen za 2013


BMW je testirao prototip pete generacije serije 7 na ulicama Nemačke. Revidirani model je nešto izmenjen u eksterijeru u odnosu na stari, kao i u enterijeru a jedna od novina je što će imati i hibridni pogon.BMW je dodao LED „traku“ iznad prednjih svetala „sedmici“. Prednji odbojnik je redizajniran a pokazivači pravca su na bočnim retrovizorima. Revidirani zadnji odbojnik zaokružuje glavne izmene kada je spoljašnjost u pitanju.
 
Aktuelna generacije serije 7 je u svojoj trećoj godini života. Osvežena verzija će imati Active Hybrid pogon.Nova serija 7 će imati i revidirani zadnji branik i nova zadnja svetla. Enterijer će biti skromno izmenjen.
Početak prodaje se očekuje sledeće godine.

Download BMW in Ovi Store now.

Slike BMW-a serije 5 GT sa M-Sport paketom

 

  
 
  

 

Download BMW in Ovi Store now.