Restilizovani BMW Serije 7 najavljen za 2013


BMW je testirao prototip pete generacije serije 7 na ulicama Nemačke. Revidirani model je nešto izmenjen u eksterijeru u odnosu na stari, kao i u enterijeru a jedna od novina je što će imati i hibridni pogon.BMW je dodao LED „traku“ iznad prednjih svetala „sedmici“. Prednji odbojnik je redizajniran a pokazivači pravca su na bočnim retrovizorima. Revidirani zadnji odbojnik zaokružuje glavne izmene kada je spoljašnjost u pitanju.
 
Aktuelna generacije serije 7 je u svojoj trećoj godini života. Osvežena verzija će imati Active Hybrid pogon.Nova serija 7 će imati i revidirani zadnji branik i nova zadnja svetla. Enterijer će biti skromno izmenjen.
Početak prodaje se očekuje sledeće godine.

Download BMW in Ovi Store now.

Slike BMW-a serije 5 GT sa M-Sport paketom

 

  
 
  

 

Download BMW in Ovi Store now.

Tri žene u pokušaju da spasu BMW M5 od huligana (Video)

 
Pre par dana sam postavi članak sa dva videoklipa na kojima se vidi kako tokom nemira u Vankuveru navijači pale BMW M5. Sada vam predstavljam još dva nova klipa na kojima se vide 3 devojke u pokušaju da spreče paljenje BMW-a. 
 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW X4 : otkazan ili odložen?

 
Prema britanskom magazinu Autocar, dugo najavljivani BMW X4 je otkazan... za sada. Početne glasine govorile su da će se X4 pojaviti negde 2012-te, kao i da će većina "hardvera" i unutrašnjost biti prekopirana iz X3 modela.
Nije poznat razloga za kašnjenje, ali u BMW-u su verovatno prvo želeli da razviju novu generaciju X5 i X6, koji će se verovatno pojaviti 2014-te. BMW sada traži način da budući BMW X4 bude drugačiji od X3 i X5 modela, što ujedno znači da se neće bazirati na platformi modela X3, kako je prvobitno bilo najavljivano, nego će krenuti putem razvoja nove platforme. 
U pitanju bi trebalo biti vozilo sa četiri sedišta, manje i sa boljom upravljivošću, a koje bi trebalo da ima veći nivo sportskog dizajna. 
BMW X4 će najverovatnije po pitanju stila ostati sličan modelu X3, a ono što se svakako može očekivati od nastupajućeg modela je postojanje hibridne verzije, kao i veliki izvor motora sa četiri i šest cilindara. 

Download BMW in Ovi Store now.