Prvi zvanični video novog BMW-a M5 (F10)

 
BMW je objavio službene fotografije i informacije o novom BMW-u M5 (F10) prošle nedelje, a danas vam predstavljamo prvi službeni video sa BMW-om M5 u akciji!

Nećemo se previše zadržavati na ovom automobilu, jer sve važno smo već ispričali. Jedino vas želimo podsetiti da nas i dalje pratite, jer ćemo imati nove informacije i fotografije BMW-a M5 u narednih par dana. Naime, u četvrtak uveče će biti i javno predstavljen na M Festivalu  na stazi Nurburgring.
Kao što BMW kaže: "Ovo je peta generacija BMW-a M5. Novorazvijeni 4,4-litarski V8 motor s M TwinPower Turbo paketom predstavlja savršenu kombinaciju sportskog i poslovnog automobila. BMW je znatno poboljšao ravnotežu između performansi i potrošnje goriva".
 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW M3 Frozen Black Edition rasprodat za samo 22 minuta

 
Bila su potrebna samo 22 minuta da se proda ograničena serija od 20 komada BMW-a M3 Frozen Black. I to se dogodilo uprkos činjenici da je ovo izdanje bilo nekih 21.000 dolara skuplje od redovne verzije BMW-a M3 Coupe.
U stvari, samo je 19 prodato i oni će biti isporučeni krajem ovog meseca, a dvadeseti automobil ostaje u vlasništvu BMW North America i moći će da se proda kasnije. 
Više o BMW-u M3 Frozen Black možete pročitati OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.