BMW – OFICIJELNO VOZILO SENSATION ŽURKE

BMW je povodom partnerstva sa Sensation žurkom, pripremio specijalnu ponudu za automobile serije 1 i 3, gde je, osim odličnih uslova finansiranja i dodatne opreme, obezbeđen i poklon iznenađenja. I ne samo to; BMW je za sve posetioce BMW Srbija Facebook stranice, priredio takmičenje, u kome najkreativniji učesnici mogu biti u mogućnosti da budu BMW gosti na Sensation žurci.
U Beograd 21. maјa stiže Sensation, najveći i najsenzacionalniji događaj u istoriji elektronske muzike. Tema ovogodišnjeg Sensationa u Beogradu je The Ocean of White. Neverovatni audio vizuelni efekti specijalno dizajnirani za velike zatvorene prostore donose neponovljivo iskustvo za svakog posetioca bez obzira na to gde se nalazi, dok plesačice koje izvode numere pod fontanama čine da posetioci urone u ovaj podvodni spektakl i prepuste se muzici i uživanjima svih čula. Scenografija sa jedinstvenim vizuelnim efektima, izuzetnom pirotehnikom i video podrškom, učiniće ovo podvodno iskustvo događajem koji se ne zaboravlja do kraja života. Na ovogodišnjem Sensation-u u Beogradu nastupaju vodeći svetski DJ-evi : MR WHITE, FEDDE LE GRAND, CHUCKIE, MC GEE, SEBASTIAN INGROSSO i SANDER VAN DOORN.
 
 Sensation Beograd 2011 obećava najbolji provod ove godine, a BMW obećava jedinstveno uživanje u vožnji i to sa BMW serije 1 i 3. Uz podršku BMW Financial Services, sada je BMW Serije 1 moguće voziti sa ratom od 273 eur, a BMW Serije 3 od 353 eur, i kamatom od 3.99%. Osim odličnih uslova finansiranja, za kupce ovih modela, BMW je obezbedio i izuzetnu opremu ali i odličan provod na Sensation žurci.
Dodatno iznenađenje za sve fanove BMW Srbija Facebook stranice je takmičenje, na kome će se učesnici takmičiti za priliku da budu BMW gosti na Sensation žurci. Svi zainteresovani mogu da, preuzimanjem BMW i Sensation sadržaja, kreiraju sliku sa temom Uživanje na Sensation žurci. Obavezni motivi na slikama su Sensation okruženje, beli BMW automobil, i slike društva koje bi poveli na Sensation.
Voziti se u ovakvom vozilu je izuzetan osećaj i zato je BMW oficijelno vozilo najveće „Sensation“ žurke u jugoistočnoj Evropi. Biti tamo, znači uživati svim čulima. Za kraj, dovoljno je samo da vam poručimo: Be part of the night, dress in white!

PR Delta Motors

Download BMW in Ovi Store now.

NEverovatan Video: BMW F10 M5 na ekstremnom testu

Download BMW in Ovi Store now.

Dva špijunska videa : novi BMW M5 i novi BMW serije 3 (F30)

 

 

Download BMW in Ovi Store now.

Head-Up Display u novom BMW-u serije 6 (Video)

 


Po proračinima BMW-a ljudima je potrebna 1 sekunda i 28 metara pri brzini od 100 km/h da vaš pogled prebacite sa puta na brzinomer. Da bi prevazišli ovaj problem BMW je novu seriju 6 opremio sa full-color Head-Up displejom.
Ovom tehnologijom se na "šoferci" prikazuju najvažnije informacije koje vam se pojavljuju u direktnom vidnom polju. Nova serija 6 će imati trodimenzionalni Head-Up displej koje će sadržati širok spektar boja kako bi što jednostavnije prikazivao važne informacije. Takođe posedovaće i veću rezoluciju grafike koja će omogućavati 3D sliku.
U informacije koje vam se prikazuju, a pri tom ne skreću vaš pogled sa puta, su sledeće : navigacija, ograničenje brzine, razna upozorenja, Night Vision obaveštenja kao i mnoge druge.
Visina i osvetljenje Head-Up displeja može se podešavati pomoću iDrive interfejsa.
Evo kako sve to funkcioneše u praksi:
 
 
 
 

  

Download BMW in Ovi Store now.

BMW China - M Gladiators (Video)

 

 
Sigurno jedna od najboljih kineskih reklamnih kampanja iz 2010-te je bila BMW-ova "Beast Inside" kampanja. Stvorena je kako bi se proslavila 25. godišnjica BMW M3 modela. 
Ove godine stiže nam još jedna kineska reklamna kampanja kojoj je svrha promocija M serije. Mnogima nije baš najbolja. Mnogi smatraju da je za napravljena baš po kineskom ukusu, ali da je ostatak svet neće prihvatiti.
O ukusima se ne raspravlja i zato pogledajte video klip u nastavku i procenite sami. 
 
A evo i kineske reklame za BMW M3 Tiger Edition :


 

 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW vas vodi na Sensation žurku, Sensation(alna) ponuda za BMW Serije 1 i Serije 3

 

BMW, oficijelno vozilo Sensationa, vodi vas na najveću žurku u regionu. Nastavite i dalje, uz senzacionalnu ponudu koju smo pripremili za BMW Serije 1 i Serije 3.
Učestvujte u BMW nagradnom konkursu i osvojite karte za Sensation žurku. Posetite BMW Srbija Facebook stranicu i saznajte kako da osvojite karte za najveću žurku u regionu.
Nastavite i dalje, uz senzacionalnu ponudu koju smo pripremili za BMW Serije 1 i Serije 3.
 

Uživajte u navećoj žurci u regionu i nastavite dalje sa svakim kilometrom uz BMW Serije 1 sa izuzetnom opremom i senzacionalnim iznenađenjem. U saradnji sa BMW Financial Services mesečna rata je 273 evra. 
3,99% kamata, 33% ostatak vrednosti, 3 godine otplate, 3 opcije na kraju ugovora
* ponuda važi za ograničen broj vozila. Slika je uopšten prikaz automobila
 

Uživajte u navećoj žurci u regionu i nastavite dalje sa svakim kilometrom uz BMW Serije 3 sa izuzetnom opremom i senzacionalnim iznenađenjem. U saradnji sa BMW Financial Services mesečna rata je 353 evra. 
3,99% kamata, 33% ostatak vrednosti, 3 godine otplate, 3 opcije na kraju ugovo
* ponuda važi za ograničen broj vozila. Slika je uopšten prikaz automobila

Delta Motors PR

Download BMW in Ovi Store now.

BMW M6 Coupe and Cabrio (F13 / F12) Spy Photos

 

 
Prošlo je dosta vremena od prvih fotografija sa novim modelima M6-ice, ali sada vam predstavljam set najnovijih fotografija.

Jedan od prototipova, tačnije M6 Coupe, nema maskirana zadnja svetla što nam daje mogućnost da predpostavljamo koliko će agresivno izgledati.

Iako je veći deo prednje strane prekriven zaštitnom trakom može se predpostaviti da će ovaj model imati specifičan M branik. Takođe prednje i zadnje kočnice karakterišu ogromne čeljusti.
Ovi modeli BMW-a M6 će imati isti motor kao i predstojeći M5- poboljšana verzija turbo motora sa 8 cilindara iz BMW-a X5M i X6M ( BMW S63  twin turbo 4,4 litarski agregat sa direktnim ubrizgavanjem)

Nova M6-ica Coupe će debi imati na salonu automobila u Ženevi 2012, dok će M6 Cabrio biti predstavljen nešto kasnije. Priča se i da će se 2013 pojaviti i M6 GT sa četvoro vrata...
 
 

 

Download BMW in Ovi Store now.