BMW aplikacija za Nokia telefone

Od danas svi korisnici Nokia mobilnih telefona besplatno mogu preuzeti našu aplikaciju sa Ovi Store-a. Aplikacija se može skinuti direktno sa Ovi Store-a, a evo ilinka za preuzimanje APLIKACIJE.  Pratite najnovije vesti preko vašeg mobilnog telefona

http://p.d.ovi.com/p/g/store/3834361/screenshot1-192x192.png?q=bXsCQ0mmD9CgAWh0OyLsNfRpEHM0ecLE&c=ovi_store

Download BMW in Ovi Store now.

Video: BMW 1M coupe postigao maksimalnu brzinu od 264 km/h

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 3 GT će nosoti oznaku serije 4

 
BMW će novu karoserijsku varijantu serije 3, GT verziju proizvedenu po uzoru na seriju 5 GT, navodno nazvati serijom 4. Novi model će u konceptnom izdanju biti premijerno predstavljen na ovogodišnjem frankfurtskom auto salonu.
 
Novo ime bi trebalo da poveća razliku između dosadašnjih verzija serije 3 i novog modela. 
Što se samog automobila tiče, ovaj model će slediti formulu serije 5 GT. Dakle, karoserijski oblik crossovera između limuzine i karavana, bogatija oprema, povišeni položaj sedenja pozadi... Dalje, kupci će moći da biraju između zadnje klupe sa tri i dva individualna sedišta, a na poklopcu prtljažnika će biti moguće otvoriti samo staklo.
Dolazak serije 4 na tržište će navodno sačakati prethodno lansiranje nove serije 3.Download BMW in Ovi Store now.

Lumma Design BMW serija 6 Cabrio

 
Ovo je najverovatnije jedna od poslednjih modifikacija na bazi prethodne generacije BMW serije 6 Cabrio i dolazi iz Lumma Design-a.
Nemački tjuner ovoga puta se koncentrisao samo na doterivanje izgleda, tako da je BMW serija 6 Cabrio E64 dobila redizajnirani prednji spojler i zadnji branik, uz elemente od ugljeničnih vlakana, kao što su prednji gril, spojler na prtljažniku i retrovizori.
Lumma Design je takođe opremio BMW serije 6 Cabrio sa 21-inčnim točkovima i gumama 255/30-21 napred i 295/25-21 pozadi.Unutrašnjost karakteriše sportski upravljač ukrašen karbonskim elementima u kombinaciji sa kožom, aluminijumske pedale, ušiven logo tjunera u sedišta.

Download BMW in Ovi Store now.

Veoma loš pokušaj šlepovanja BMW-a (Video)

Stvarno nemam komentar za ovoliku ljudsku glupost, vi ako ga imate ostavite ga. 

 

 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW planira ulaganje od 1.4 milijardi evra u Kinu

 
BMW planira ulaganje od 1.4 milijardu evra u proširenje svojih proizvodnih kapaciteta u Kini.
Ovim potezom BMW želi da iskoristi visoku tražnju svojih automobila na najvećem svetskom tržištu automobila.
Kompanija je juče dala saopštenje u kome navodi da će udvostručiti ulaganje u svoju fabriku   Čie-si u mestu Šen-jang u odnosu na prvobitni plan. U narednom vremenskom periodu proizvodnja bi trebalo da se poveća na oko 200.000 automobila godišnje, a zajedno sa povećanjem proizvodnih kapaciteta i u BMW-ovoj fabrici u Ta Tangu broj proizvedenih vozila bi bio oko 300.000 godišnje
 

Download BMW in Ovi Store now.