Novi BMW serije 1 na tržištu krajem godine

 
BMW će tržištu navodno ponuditi više različitih verzija modela serije 1. Naime, neke će imati pogon na zadnje točkove i sportske karakteristike, a druge, porodične, biće ponuđene s pogonom na prednje i na sva četiri točka. 
Nova generacija serije 1 bi na tržište trebalo da stigne krajem ove godine, a kupci će moći da izaberu varijantu sa tri i pet vrata. Tokom 2012. stižu coupe i kabriolet. Ovi modeli će biti nastavak priče sa sadašnje generacije.
Nakon njih bi na tržište trebalo da stignu prostranije verzije s pogonom na prednje točkove, koje će se bazirati na novoj UKL1 platformi koja će poslužiti i za sledeću generacija Minija. Radiće se o BMW-ovoj verziji sledećeg Minija, mini-MPV-u i mini SUV-u koji će se u ponudi smestiti ispod X1, a koristiće platformu sledećeg Countrymana a imaće i pogon na sva četiri točka.
Veća ponuda prostora bi trebalo da privuče porodične kupce. Takođe, ove modele će pokretati sledeća generacija benzinskih i dizel turbo motora sa naglaskom na ekonomičnosti. Među njima će se naći i 1,5 litarska 3-cilindrična jedinica snage do 150KS i emisije CO2 manje od 100 g/km.

Izvor:AutoBlog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

BMW M3 sa 629KS by Vorsteiner

 

 
Američki tjuner Vorsteiner je predstavio novi   wide-body tjuning kit za aktuelni BMW M3. Njihov M3 sada ima GTRS3 wide-body paketa, dosta detalja od ugljeničnih vlakana, Vorsteiner titanium izduvni sistem, crvene 20-inčne V-309 alu felne sa Michelin PS2 Sport gumama, Brembo GTR kočioni sistem, modifikovano KW ogibljenje i crvene retrovizore. Pored ovoga pojačan je i V8 motor na više nego dovoljnih 629 konja,  uz pomoć AA E9X M3 Supercharger Stage II kit-a.  
 
 
 

 

Download BMW in Ovi Store now.

Nova američka reklama za BMW serije 3

Download BMW in Ovi Store now.