Head-Up Display u novom BMW-u serije 6 (Video)

 


Po proračinima BMW-a ljudima je potrebna 1 sekunda i 28 metara pri brzini od 100 km/h da vaš pogled prebacite sa puta na brzinomer. Da bi prevazišli ovaj problem BMW je novu seriju 6 opremio sa full-color Head-Up displejom.
Ovom tehnologijom se na "šoferci" prikazuju najvažnije informacije koje vam se pojavljuju u direktnom vidnom polju. Nova serija 6 će imati trodimenzionalni Head-Up displej koje će sadržati širok spektar boja kako bi što jednostavnije prikazivao važne informacije. Takođe posedovaće i veću rezoluciju grafike koja će omogućavati 3D sliku.
U informacije koje vam se prikazuju, a pri tom ne skreću vaš pogled sa puta, su sledeće : navigacija, ograničenje brzine, razna upozorenja, Night Vision obaveštenja kao i mnoge druge.
Visina i osvetljenje Head-Up displeja može se podešavati pomoću iDrive interfejsa.
Evo kako sve to funkcioneše u praksi:
 
 
 
 

  

Download BMW in Ovi Store now.

BMW China - M Gladiators (Video)

 

 
Sigurno jedna od najboljih kineskih reklamnih kampanja iz 2010-te je bila BMW-ova "Beast Inside" kampanja. Stvorena je kako bi se proslavila 25. godišnjica BMW M3 modela. 
Ove godine stiže nam još jedna kineska reklamna kampanja kojoj je svrha promocija M serije. Mnogima nije baš najbolja. Mnogi smatraju da je za napravljena baš po kineskom ukusu, ali da je ostatak svet neće prihvatiti.
O ukusima se ne raspravlja i zato pogledajte video klip u nastavku i procenite sami. 
 
A evo i kineske reklame za BMW M3 Tiger Edition :


 

 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW vas vodi na Sensation žurku, Sensation(alna) ponuda za BMW Serije 1 i Serije 3

 

BMW, oficijelno vozilo Sensationa, vodi vas na najveću žurku u regionu. Nastavite i dalje, uz senzacionalnu ponudu koju smo pripremili za BMW Serije 1 i Serije 3.
Učestvujte u BMW nagradnom konkursu i osvojite karte za Sensation žurku. Posetite BMW Srbija Facebook stranicu i saznajte kako da osvojite karte za najveću žurku u regionu.
Nastavite i dalje, uz senzacionalnu ponudu koju smo pripremili za BMW Serije 1 i Serije 3.
 

Uživajte u navećoj žurci u regionu i nastavite dalje sa svakim kilometrom uz BMW Serije 1 sa izuzetnom opremom i senzacionalnim iznenađenjem. U saradnji sa BMW Financial Services mesečna rata je 273 evra. 
3,99% kamata, 33% ostatak vrednosti, 3 godine otplate, 3 opcije na kraju ugovora
* ponuda važi za ograničen broj vozila. Slika je uopšten prikaz automobila
 

Uživajte u navećoj žurci u regionu i nastavite dalje sa svakim kilometrom uz BMW Serije 3 sa izuzetnom opremom i senzacionalnim iznenađenjem. U saradnji sa BMW Financial Services mesečna rata je 353 evra. 
3,99% kamata, 33% ostatak vrednosti, 3 godine otplate, 3 opcije na kraju ugovo
* ponuda važi za ograničen broj vozila. Slika je uopšten prikaz automobila

Delta Motors PR

Download BMW in Ovi Store now.