Prve špijunska slika restilizovanog F01 BMW-a serije 7

 


BMW serije 7 je sudeći po ovim fotografijama spreman za dolazak nove Mercedesove S klase. Naime rukovodstvo firme iz Minhena je odlučilo da dotera svoju limuzinu kako bi i dalje uspešno vodila bitku sa svojim najvećim konkurentom.
Prve špijunske fotografije redizajniranog i potpuno otkrivenog BMW-a serije 7 LCI pojavile su se danas i na prvi pogled izgleda kao da je sedmica uradila fejslifting tretman. Blago zatezanje bora je limuzini serije sedam donelo nešto drugačije branike i zadnji spojler, kao i nove aluminijumske felne i nova svetla sa LED tehnologijom. 

Što se tiče mehaničkih promena, očekuje se više snage od poboljšanih turbo motora , počevši od 740i koji bi mogao raspolagati sa 350 KS, dok bi 750i mogao imati oko 450 KS. Tu je naravno i model 760i koji će pokretati V12 TwinTurbomotor. Svi motori će biti upareni sa ZF osmostepenim automatskim mjenjačem, a očekuje se i par EfficientDynamics odlika kao što je sistem za povraćaj energije pri kočenju, stop-start sistem ...
Tačan datum predstavljanja ove serije 7 još nije objavljen, ali se očekuje da premijeru doživi sledećeg aprila na Salonu automobila u Pekingu.

 

Download BMW in Ovi Store now.