Prior Design body kit za BMW serije 5

 
Nedavno je nemački tjuner Prior Desing najavio tjuning paket za BMW serije 6 Coupe, takođe je najavio i aero bodz kit za novu seriju 5.

U novi Prior Design kit spada novi prednji branik sa LED svetlima i spojlerom od ugljeničnih vlakana, crne "bubrege", haubu sa otvorima za vazduh, bočne otvore za vazduh, set pragova, dugačiji zadnji branik sa difuzorom, izduvni sistem sa četiri izduvne cevi, Prior Design trake na bokovima i set novih točkova.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 1M Hatchback sa 4.0-litrenim V8 motorom

 
U Norveškoj se prodaje BMW serije 1 u koji je ugrađeen 4,0 litarski V8 motor iz BMW-a E92 M3. I ne samo to već je i on poboljšan pa umesto fabričkih 420 konjskih snaga sada ima 435 KS.
Ovaj specijalni model je od većeg brata preuzeo i M3 menjač, kočnice, diferencijal kao i poboljšano ogibljenje, set 19-inčnih BBS alu felni, M Sport aero package, BMW Performance trake i doterani enterijer.
 
 
 
 
U Norveškoj ovaj BMW vredi 96.000 evra, nije malo nema šta.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW trenutno ima najmlađu flotu vozila


Posle svetske premijere na Salonu automobila u Ženevi, automobil BMW serije šest kabriolet premijerno će domaćoj publici biti predstavljen na tekućem 49. Medjunarodnom salonu automobila u Beogradu, a cena najnovijeg BMW-a koji se od ove sedmice nalazi u prodaji je 81.500 evra.

Direktor marketinga Delta Motorsa Nadja Šćepanović, ovlašćenog distributera automobila marke BMW i Mini, istakla je da BMW trenutno ima najmladju flotu automobila, a sva vozila su promovisana od kraja 2009. do danas.

Ona je rekla da Delta Motors sa umerenim optimizmom dočekuje 2011. godinu i lagani oporavak do kraja godine, pošto je 2010. bila izuzetno teška za sve uvoznike.

„Očekujemo povećanje prodaje, a mi smo pripremili specijalnu sajamsku ponudu za BMW serija jedan, tri i pet sa kamatom od 3,99 odsto“, kazala je Šćepanović i dodala da za BMW serije jedan koji košta 21.990 evra, mesečna rata može biti već od 116 evra, a za BMW serije tri od 199 evra.

Ona je navela da je novi BMW serije pet „perjanica“ game, a veoma traženi medju domaćim kupcima su BMW serije tri, kao i BMW „iks jedan“ i „iks tri“.

Osnovne cene izloženih automobila „Mini“, čiji je Delta Motors takodje uvoznik, kreću se od 15.338 evra koliko košta „Mini One“, do 27.484 evra za „Mini Cooper S Countryman“.
 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW M8 Prototype (Video)

 
Jeste li ikada čuli za BMW M8? Ne? Naravno da niste jer skoro niko nije ni znao da postoji do pre par dana.
Video pokazuje M verziju serije 8 iz 1990. godine koja nikada nije ušla u proizvodnju.
 
I ovo vozilo stiže iz dubine podzemnih garaža koje su smeštene blizu Minhena, tačnije u gradiću Garchingu. Vozilo pokreće V12 motor iz McLarena F1 koji je u to vreme razvijao oko 550KS. Na kraju se ovaj motor pokazao kao pouzdan na testovima. Iako su M8 i V12 motor bili u potpunosti razvijeni, proizvodnja nikada nije dobila zeleno svetlo.

Download BMW in Ovi Store now.

Jedan i jedini na svetu BMW M5 (E34) Cabrio

 

 
Iz mračnih podzemnih garaža nedaleko Munchena predstavljamo vam BMW M5 (E34) Cabrio. Jedan jedini, nikad pušten u proizvodnju.

Godine 1989, Motorsport inženjeri razvili su BMW M5 Cabrio, sa dvoja produženih prednjih vrata i četiri sedišta. Međutim ovaj automobil nikada nije došao ni blizu proizvodnji. Cena od 50.000 GBP već je bila dogovorena, a i prostor na Geneva Motor Show-u je bio rezerviran.
Ali, sedam dana prie njegovog debija, BMW je "ubio" svaku nadu vjerujući da bi mogao ugroziti tada odličnu prodaju serije 3.
 
 
 
 
 

 

Download BMW in Ovi Store now.

Nikad napravljen: BMW E46 M3 Touring

 

 
Sakriven u tajnim garažama BMW M divizije u Garchingu blizu Minhena nalazi se uzbudljiv M3 koji nikada nije ugledao svetlost dana. Radi se o BMW-u M3 E46 u Touring verziji, automobil koji je izgrađen od strane BMW-a, ali zbog homologacijskih pitanja i profitabilnosti nikad nije otišao u proizvodnju.

BMW M3 E46 Touring pokreće šestocilindrični motor od 3246 ccm sa 343KS, a do 100 km/h stiže za tek nešto više od 5 sekundi. Mnogi entuzijasti bi uživali u M3 Touringu koji se bazira na vrlo popularanoj E46 platformi.
 
Čak i 10-12 godina kasnije, BMW M3 E46 Touring još uvek izgleda sveže i željan dokazivanja na putevima. Savršen spoj između super sportskog automobila i porodično orijentisanog karavana.
 
Izvor :AutoBlog.rs

 

Download BMW in Ovi Store now.

Exkluzivne slike iz BMW M Secret podzemne garaže

 


Ljudi iz BMW M ogranka su odlučili da naprave mali izlet za novinare i odvesti ih u skrivene podzemne garaže gde BMW čuva svoje najdragocenije modele i prototip vozila koja nikada nisu puštena u serisku proizvodnju, a i malo je onih koji su u opšte znali da postoje.
U garaži se između ostalog nalaze:  E28 M5 Sedan, E34 M5 Cabriolet, E36 M3 Compact (sa 321KS), E36 M3 GTR, E39 M5 Touring, M8 (ima V12 motor sa 580KS), Ur-Roadster (2,3 litarski motor iz E30 M3 modela), E30 Pickup, X5 Le Mans (oko 700KS i 720 Nm, od 0-100 km/h za 4,7 sec, 311 km/h) kao i mnogi drugi.

 

UŽIVAJTE U SLIKAMA!!!!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 ZA JOŠ SLIKA VISOKE REZOLUCIJE KLIKNITE OVDE!!!

Download BMW in Ovi Store now.