Novi BMW serije 1 na Nirburgringu (Video)

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 1M pobedio AUDI TT-RS i Infiniti IPL G37 (Video)

Šta reći, sem BMW rules!!! 

 

 

Download BMW in Ovi Store now.

Teaser: Ko je brži BMW M3 ili S1000RR Superbike

BMW Motorrad je objavio zadirkivajući snimak okršaja Nico Bastian u BMW M3 i Rico Penzkofer na BMW S 1000 RR Superbike.
Rezultat trke biće objavljen 2. maja za sada je tu samo teaser koji nam zadirkuje maštu.


Ostavite u komentaru svoju prognozu o pobedniku ove zanimljive trke.

 

Download BMW in Ovi Store now.

Prve slike enterijera BMW-a F10 M5 Concept

Ekskluzivno vam predstavljamo slike unutrašnjosti BMW-a F10 M5 Concept. 

 
 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW E30 simulator voznje [video]

OVO BIH VOLEO DA IMAM KOD KUĆE 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW na Shanghai Auto Show-u (Video)

  
Najveći događaj za kinesko tržište automobila, Shanghai Auto Show, otvoren je juče. Kina postaje jedno od najvećih tržišta za BMW, stoga je Minhenska kompanija odlučila predstaviti impresivan sastav u Šangaju.
Ovde je po prvi put javnosti predstavljen novi BMW M5 Concept. Nadalje tu je i BMW Vision ConnectedDrive Concept koji je predstavljen na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi, te naravno BMW serija 6 Coupe (2012).
Evo kako je sve to izgledalo :
 
 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW lansirao EVOLVE, aplikaciju za iPhone i Android

 


BMW je lansirao Evolve, aplikaciju za iPhone i Android koja daje priliku vozaču automobila da vidi kako električna vozila rade. Aplikacija radi bez potrebe posedovanja električnog vozila.
Mnogi vozači još su skeptični prema električnim vozilima upravo zbog punjenja baterija te udaljenosti koju mogu prieći, a ova aplikacija upravo ima edukativni karakter i pokušava simulirati posedovanje električnog vozila. Zahvaljujući GPS-u, aplikacija prati vaše dnevne vožnje, vaša zaustavljanja i omogućava vam da "napunite" vaše električno vozilo na odredištima ili dok ste parkirani. Aplikacija će vam takoe reći i koliko ste manje emisije CO2 ispustili u atmosferu, koliko ste uštedeli goriva... Napomenimo da će se aplikacija nadograđivati u zavisnosti o povratnim informacijama koje će dolazit od strane korisnika aplikacije, tako da možemo očekivati i razne druge funkcionalnosti.
Svoje rezultate možete sinhronizovati sa EV nadzornom pločom na web stranici BMWActivateTheFuture.com te dobiti detaljnu analizu vaše vožnje. Tako ujedno pomažete i  BMW-u pri prikupljanju vaših podataka i podataka drugih vozača u svrhu njihove interne analize, a ujedno i učestvujete u određivanju daljih smernica u razvoju električnih vozila.  

 

 

 

Download BMW in Ovi Store now.