BMW 1M Alpine White na Spa Francorchamps stazi (Video)

Novi BMW 1M Alpine White imao je zanimljiv nastup na neverovatnoj Spa Francorchamps stazi u Belgiji. Po mnogima jedna od najlepših staza na svetu, 7 km dugi Spa je domaćin trka Formule 1 od 1950.
Gran Turismo koji je održan upravo na toj stazi predstavio je impresivan sastav sportskih automobila: sedam Nissana GTR, dvanaest Ferrarija, Porsche, Ford Focus RS500 i Alfa Romeo Giulietta QV. Među njima, našao se i BMW 1M u Alpine White.

Download BMW in Ovi Store now.

Proslava 30 godina postojanja Active Autowerke (Video)

 


U martu ove godine tjunerska kuća iz Majamija, Active Autowerke,pozvala je sve ljubitelje BMW-a na proslavu 30 godina postojanja i pruđanja usluga prepravljanja BMW automobila.   Active Autowerke je osnovan 1981. od strane braće  Mike i Karl Hugh koji su svoju strast prema BMW vozilima hteli da podele sa drugima.
Na posebnom događaju posetioci su imali priliku da se bolje upoznaju sa celokupnim asortimanom Active Autowerke, kao što su BMW M3s, M5s i BMW X6M.
Povodom ove proslave ova tjuning kuća napravila je i kratki film koji prikazuje njihov rad i vozila koja su napravljena u njihovoj radionoci u Majamiju. 

 

Download BMW in Ovi Store now.