BMW: Dani otvorenih vrata korišćenih vozila 15. i 16. aprila

 

Osetite užitak vožnje korišćenih vozila sa proverenom servisnom istorijom. Sva vozila su tehnički pregledana u servisu Delta Motorsa što garantuje potpunu tehničku ispravnost.

Uverite se u odlične uslove finansiranja u saradnji sa BMW Financial Services. Posetite nas na "Danima otvorenih vrata korišćenih vozila" od 15. - 16. aprila 2011. u salonu Delta Motorsa, Radnička 8, Beograd (tel. 011/ 353 99 00).
 

DELTA MOTORS

Download BMW in Ovi Store now.

Prior Design body kit za BMW serije 5

 
Nedavno je nemački tjuner Prior Desing najavio tjuning paket za BMW serije 6 Coupe, takođe je najavio i aero bodz kit za novu seriju 5.

U novi Prior Design kit spada novi prednji branik sa LED svetlima i spojlerom od ugljeničnih vlakana, crne "bubrege", haubu sa otvorima za vazduh, bočne otvore za vazduh, set pragova, dugačiji zadnji branik sa difuzorom, izduvni sistem sa četiri izduvne cevi, Prior Design trake na bokovima i set novih točkova.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 1M Hatchback sa 4.0-litrenim V8 motorom

 
U Norveškoj se prodaje BMW serije 1 u koji je ugrađeen 4,0 litarski V8 motor iz BMW-a E92 M3. I ne samo to već je i on poboljšan pa umesto fabričkih 420 konjskih snaga sada ima 435 KS.
Ovaj specijalni model je od većeg brata preuzeo i M3 menjač, kočnice, diferencijal kao i poboljšano ogibljenje, set 19-inčnih BBS alu felni, M Sport aero package, BMW Performance trake i doterani enterijer.
 
 
 
 
U Norveškoj ovaj BMW vredi 96.000 evra, nije malo nema šta.

Download BMW in Ovi Store now.