BMW trenutno ima najmlađu flotu vozila


Posle svetske premijere na Salonu automobila u Ženevi, automobil BMW serije šest kabriolet premijerno će domaćoj publici biti predstavljen na tekućem 49. Medjunarodnom salonu automobila u Beogradu, a cena najnovijeg BMW-a koji se od ove sedmice nalazi u prodaji je 81.500 evra.

Direktor marketinga Delta Motorsa Nadja Šćepanović, ovlašćenog distributera automobila marke BMW i Mini, istakla je da BMW trenutno ima najmladju flotu automobila, a sva vozila su promovisana od kraja 2009. do danas.

Ona je rekla da Delta Motors sa umerenim optimizmom dočekuje 2011. godinu i lagani oporavak do kraja godine, pošto je 2010. bila izuzetno teška za sve uvoznike.

„Očekujemo povećanje prodaje, a mi smo pripremili specijalnu sajamsku ponudu za BMW serija jedan, tri i pet sa kamatom od 3,99 odsto“, kazala je Šćepanović i dodala da za BMW serije jedan koji košta 21.990 evra, mesečna rata može biti već od 116 evra, a za BMW serije tri od 199 evra.

Ona je navela da je novi BMW serije pet „perjanica“ game, a veoma traženi medju domaćim kupcima su BMW serije tri, kao i BMW „iks jedan“ i „iks tri“.

Osnovne cene izloženih automobila „Mini“, čiji je Delta Motors takodje uvoznik, kreću se od 15.338 evra koliko košta „Mini One“, do 27.484 evra za „Mini Cooper S Countryman“.
 

Download BMW in Ovi Store now.