BMW M3 Coupe za Kineze

 

 
2010 na proslavi godine tigrova u Kini, BMW je lansirao M3 Tiger Edition, posebno izdanje M3 kupea za kinesko tržište napravljen u ograničenoj seriji. Samo godinu dana kasnije BMW se sprema da uvede još jedan poseban M3 kupe za kinesko tržište. Nazvan Matte Edition, novi M3 limitirano izdanje kupcima nudi dve jedinstvene boje eksterijera, mat crna ili gunmetal siva.
Novi M3 takođe uključuje mat hromirane izduvne cevi, crvena kočiona klešta, set alu točkova od 19 inča i detalji od ugljeničnih vlakana u enterijeru.
Pod haubom se nalazi standardni 4,0 litarski V8 motor sa 420KS i 400 Nm obrtnog momenta.

 

Download BMW in Ovi Store now.

22-godišnjak u Nemačkoj oborio rekord u brzini na autoputu sa BMW 7 (Video)


Jedan 22-godišnjak je na autoputu u blizini Hamburga svojim BMW-om 7 vozio brzinom 3 puta većom od dozvoljene. Momak koji j rodom iz Brazila zaustavljen je pri brzini od 291 kilometar na sat. Na tom delu autoputa ograničenje je 100 kilometara na sat, a kada je policija pokušala da zaustavi BMW vozač nije hteo da stane. Pojurio je pored  patrole i nastavio ludu vožnju.
 Policija je u BMW-u našla drogu. Nakon što su uspeli da ga zaustave pretražili su mu automobil BMW 7 poljskih registracija i pronašli manje količine droge, verovatno marihuane. Vozač nije bio drogiran ni pod uticajem alkohola.
Od kada radim, ovo je najveća brzina koju smo ikada izmerili na autoputu - rekao je predstavnik policije, Andreas Schoepflin.

Download BMW in Ovi Store now.

G-Power BMW M3 GTS sa 720KS

G-Power i dalje drži reputaciju tjunera sa najmoćnijom nadogradnjom. Posle postavljenih rekorda u brzini sa nekoliko M3, M5 i M6 modela, nemački tjuner je sada "nabudžio" i posebni BMW M3 GTS.


Hardkor kupe koji je predstavljen prošle godine i prodat urekordnom vremenu (napravljeno je samo 150 komada) imao je 4,4litarski V8 motor sa 450 konja, od 0-100 km/h može za 4,4 sekunde i postiže maksimalnih 305 km/h. U januraru je ovaj tjuner najavio da će poboljšana verzija BMW-a M3 GTS imati oko 600 konja međutim po poslednjim informacijama radiće se o motoru sa 720 konja.
Jedino što je za sada sigurno je da će novi M3 GTS od 0 do 100 ubrzavati za manje od 4 sec.

 

Download BMW in Ovi Store now.