iPhone App: BMW X3 Anywhere

BMW hrabro gazi napred u pogledu aplikacija za mobilne telefone. Najnovija aplikacija bolazi iz Severne Amerike pod nazivom "BMW X3 Anywhere" , i izrađena je na principu izmenjene realnosti i nudi mogućnost da vidite gde može da stane vaš X3.
Korisnici iPhone ili iPod Touch mogu da koriste ovu aplikaciju da bi postavili smoj X3 u razne situacije.


Evo opisa od strane BMW-a i iTunes-a: " Koresteći svoj iPhone ili iPod Touch i ovu aplikaciju izgledati vaš X3 tamo gde vi želite da ga postavite. Prvo odaberite boju vašeg X3 i okolinu u kojoj želite da se nalazi (parking vašeg omiljenog restorana, plažu...). Kada budete zadovoljni onim što vidite snimite sliku, podelite je sa prijateljima preko Facebook-a. Ovo nije samo aplikacija za novi X3 već krajnje izmenjena realnost za Ultimate Driving Machine.”

Aplikaciju možete preuzeti sa iTunes

 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 1 Series M Coupe MotoGP Safety Car

 
Pre par dana je održana prva ovosezonska MotoGP trka i može se slobodno reći da je veliku pažnju privuklo novo Safety Car vozilo. Ne zbog incidenata kojih noje ni bilo na stazi, već zbog toga što je novi Safety Car BMW 1 series M Coupe.
Ovaj novi BMW 1-Series M Coupe će biti ovosezonski Safety Car u MotoGP šampionatu.
 
1-Series M Coupe MotoGP Safety Car pokreće šestocilindrični TwinPower Turbo motor sa 340KS, lakši je od standardnog modela (nema zadnjih sedišta i stakla su od polikarbonata). Pored ovoga promenjen mu je i prednji spojler, zadnji podesivi spojler, nova hauba sa velikim otvorima za vazduh, specijalni titanijumski izduvni sistem, crni 19inčni aluminijumski točkovi, zaštitni kavez, M sportski volan, dva trkačka Recaro sedišta, modifikovano ogibljenje i nove kočnice.
 
 Download BMW in Ovi Store now.

Prior Design BMW serije 6 Coupe

 

 
Iako se novi BMW serije 6 pojavio pre nekoliko dana, nemački tjuner Prior Design je već najavio svoj tjuning paket za novou seriju 6. 

U Pior Desing kit spadaju novi prednje branik koji podseća na branik BMW-a M3 sa LED svetlima, hauba sa otvorima za vazduh, spojler od ugljeničnih vlakana, izmenjen zadnji branik, vrne bubrege kao i set novih točkova. Ostale detalji će tek biti objavljeni.


 

 

Download BMW in Ovi Store now.