BMW 5 Series GT Trussardi (Video)

Italijanska modna kuća Trussardi, uglavnom poznata po svojim kožnim jaknama, farmerkama, tašnama i drugim odevnim predmetima pre neki dan predstavila je odraničenu seriju BMW serije 5 GT. Naime Trussardi ovih dana proslavlja 100 godina postojanja na modnoj sceni. 

 

Poseban BMW serije 5 GT Trussardi je zasnovan na 550d xDrive modelu i prefinjen je sa nizom stajling prepravki kako u enterijeru tako i u spoljašnjem izgledu,a sve to zajedno urađeno u jako dobrom modnom smislu. Prema saopšenju ove modne kuće ova ograničena serija BMW-a 5 je inspirisana kožnim rukavicama.

Automobil je obojen u Heraldic Brown boju, sa mat tamno sivim detaljima na traci oko prednjih usisnika vazduha. Automobil još ima i  20-inčne aluminijumske točkove u "Dark grey matte" boji, Trussardi amblen na prednjim blatobranima. Za enterijer Trussardi je izabrao bež kožna sedišta, i njihov logo se nalazi na raznim mestima u kabini, a najupečatljiviji je onaj na naslonima za glavu kod prednjih sedišta.


 
 
 
Kupci će moći da biraju između četiri verzije, i to sa 3,0 litarskim turbo dizelašem sa 245KS (530d) ili 300KS (535d), zatim sa 3,0 litarskim turbo benzincem od 306KS (535i), kao i sa 4,4 litarskim V8 turbo benzinskim motorom sa 407KS (550i).
 

Download BMW in Ovi Store now.