BMW M3 Track Edition

 Počevši od 2009 BMW je objavio nekoliko ograničenih izdanja popularnog M3 coupe-a, počevši sa M3 Tiger Edition, Frozen Black M3 ili Frozen Grey M3 lansiranim u Americi. Nastavljajući istu tradiciju BMW lansirao još jedan ekskluzivni M3.Nazvan je  BMW M3 Track Edition i biće dostupan isključivo za holandsko tržište. M3 je obojen u matiranu Frozen Grey boju i debi će doživeti u aprilu.

 

Felne, bubrezi i škrge su crne boje. Osim toga, ugljenična vlakna igraju važnu ulogu u aerodinamici ovog modela i postavljena su u retrovizore.

 

 

Maksimalna brzina mu je 280 Km/h. Takođe ovaj model je i 10 milimetara niži od standardnog što treba da obezbedi bolju dinamiku vožnje. 

 

 

 

Unutrašnjost je urađena Novillo Schwarz tapacirungom sa crvenim šavovima. Biće postavljen i M paket izduvnih cevi, kočione čeljusti su obojene u crveno i ovaj M3, kao što sam već spomenuo, koristiće mnogo delova od ugljenih vlakana pa će tako i zadnji spojler biti od tog materijala.

 

 

 

 

 

Cena za M3 Track Edition je 128, 470 eura.


 

 

 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW M6 za 2013 godinu

Sledeće godine BMW će predstaviti najnoviji M6. Biće napravljena na platformi nove serije 6 coupe, i biće najskuplji M model.
Model će nastaviti da "nosi" tipične široke zadnje blatobrane ispod kojih će se kriti uobičajne četiri izduvne cevi karakteristične za M modele.
Na prednjem delu će ostati prepoznatljivi branik u M stilu sa integrisanim difuzorom, čiji će krajevi nastojati da odršavaju vozilo stabilnim. Imaće agresivan izgleda kao i svi predhodni M modeli.    


 

Novi M6 najverovatnije će pokretati unapređena verzija 4,4 litarskog V8 motora koji će proizvoditi 600 konjskih snaga. Isti motor sa malim promenama biće ugrašivan i u novi M5.
Snaga će biti usmerena isključivo na zadnje točkove i i praviće impresivno ubrzanje. Od 0 do 100 na sat bi trebalo da postiže za manje od 4,4 sekunde.
BMW M6 će najverovatnije biti predstavljen sledeće godine na salonu u Parizu. 

 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW Vision ConnectedDrive

 BMW Vision ConnectedDrive Concept nije samo predstavljanje novog dizajna automobila već pokazuje kako će automobili biti povezani sa svojim okruženjem u budućnosti.
Da ispričam priču o ConnectedDrive Concept, BMW je predstavo video klip koji govori o idejama i ljudima koji stoje iza ovog projekta. U ovom kratkom video govore:Adrian Van Hooydonk podpredsednik za dizajn,Marc Girard šef dizajnera enterijera, Juliane Blasi dizajner eksetrijera, Dr. Eckhard Steinmeier menadžer proizvoda ConnectedDrive i Dr. Dirk Wisselmann šef istraživačkog tima.


Koncept je i dalje studija slučaja i BMW je ponovo naglasio da je to za sada samo vizija i da nema planova za serisku proizvodnju modela. Sa druge strane tehnologija sadržana u konceptu će biti integrisana u buduće modele BMW-a.

 

  


 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW M5 Winter Test Drive (Video Teaser)

M-Power M5 nastavlja da golica maštu ljubiteljima BMW-a svojom jakom markentiškom kampanjom i novim videom. Ovog puta novi BMW M5 odlazi u Švedsku na probnu vožnju u zimkim uslovima.
Pored toga Dr. Kay Segler objašnjava novi BMW M5 i poziva sve nas da se registrujemo na www.m-power.com  i saznamo nove ekskluzivne informacije o novom uzbudljivom BMW-u M5.

 

 

 

 

 

 

 

Download BMW in Ovi Store now.