Haman predstavio zadnji i sport M prednji branik

Hamann otkriva svoje tumačenje M sport paketa za novi BMW serije 5. U ovoj početnoj fazi Hamann predstavlja ispravke na prednjem i zadnjem braniku, a došlo je i do promena na izduvnom sistemu.

 

 

 

 

Prednji branik ima agresivniji izgled u odnosu na zvanični paket koji nudi BMW. Isto tako dobar sportski izgled s pojavljuje i na zadnjem braniku.Ovaj Hamann-ov paket uključuje i Hamann-ov izduvni sistem sa 4 izduvne cevi. Ostali detalji nisu otkriveni ali Nemački tjuner će svoju seriju 5 predstaviti na predstojećem salonu automobila u Ženevi. Do tada nam ostaje da uživamo u slikama koje su nam poslali.


 

  

 

 

 

Download BMW in Ovi Store now.

Bele lepotice

Kalifornijski tjuner Arkym se ni prilikom obrade BMW-a serije 3 Coupe (E92) nije bavio pojačanjem motora, već pre svega aerodinamikom i izgledom.

To znači da je Arkym AeroSport BMW E92 M-Sport MC Edition dobio nove elemente od ugljeničnih vlakana, a to su Arkym AeroSport prednji spojler, Arkym AeroSport zadnji difuzor i Arkym AeroSport spojler na prtljažniku.
Cena za ovaj kit se u vesti ne pominje, a paket zaokružuje i komplet novih točkova. 

 

 

Japanski 3D Design u svojoj ponudi ima i tjuning paket namenjen BMW-u serije 3 u Coupe izdanju (E92).

Paket osim prednjeg spojlera, seta pragova, zadnjeg difuzora i spojlera na prtljažniku, podrazumeva i dorađeno ogibljenje, 3D Design izduvni sistem i komplet Brombacher točkova od 19 inča.

 

 

IZVOR AUTOBLOG.RS

Download BMW in Ovi Store now.
«Prethodni   1 2 3