E60 BMW M5 uvijen u Crni karbon

Skoro se u Holandiji pojavio BMW M5 sa jedinstvenom bojom eksterijera. Ovaj M5 kao da je uvijen  u crna ugljenična vlakna. U prošlosti smo viđali M5 ofarban u sportske mat boje ili vanila žute,a li ovo je prvi put da vidimo BMW sa karbonskim vlaknima.

 

 

 

Dotični BMW je primećen u Roterdamu i pored privlačenja pažnje savršenom bojom pažnju je skretao i zvukom koji je izbijao iz Eisenmann auspuha, lepo sakrivenih iza ''bubrega'' na zadnjem braniku, kao i  BBS crnim felnama. Vlasnik je očigledno puno računa vodio oko svega pa je vlasnik preko haube stavio pruge u M bojama.

 Trenutna generacija M5 će uskoro biti zamenjena novom F10 M5, autom koji je samo nekoliko nedelja daleko od svog zvaničnog predstavljanja. Novi M5 će se u prodaji naći 2012, i po pričama to bi trebalo da bude najnaprednije M vozilo izrađeno do sada.

Do tada uživajmo u postojećem modelu jer će nam sigurno puno nedostajati kad se pojavi nov.  

 

 
 
 

 

 

 

Download BMW in Ovi Store now.

Haman predstavio zadnji i sport M prednji branik

Hamann otkriva svoje tumačenje M sport paketa za novi BMW serije 5. U ovoj početnoj fazi Hamann predstavlja ispravke na prednjem i zadnjem braniku, a došlo je i do promena na izduvnom sistemu.

 

 

 

 

Prednji branik ima agresivniji izgled u odnosu na zvanični paket koji nudi BMW. Isto tako dobar sportski izgled s pojavljuje i na zadnjem braniku.Ovaj Hamann-ov paket uključuje i Hamann-ov izduvni sistem sa 4 izduvne cevi. Ostali detalji nisu otkriveni ali Nemački tjuner će svoju seriju 5 predstaviti na predstojećem salonu automobila u Ženevi. Do tada nam ostaje da uživamo u slikama koje su nam poslali.


 

  

 

 

 

Download BMW in Ovi Store now.

Bele lepotice

Kalifornijski tjuner Arkym se ni prilikom obrade BMW-a serije 3 Coupe (E92) nije bavio pojačanjem motora, već pre svega aerodinamikom i izgledom.

To znači da je Arkym AeroSport BMW E92 M-Sport MC Edition dobio nove elemente od ugljeničnih vlakana, a to su Arkym AeroSport prednji spojler, Arkym AeroSport zadnji difuzor i Arkym AeroSport spojler na prtljažniku.
Cena za ovaj kit se u vesti ne pominje, a paket zaokružuje i komplet novih točkova. 

 

 

Japanski 3D Design u svojoj ponudi ima i tjuning paket namenjen BMW-u serije 3 u Coupe izdanju (E92).

Paket osim prednjeg spojlera, seta pragova, zadnjeg difuzora i spojlera na prtljažniku, podrazumeva i dorađeno ogibljenje, 3D Design izduvni sistem i komplet Brombacher točkova od 19 inča.

 

 

IZVOR AUTOBLOG.RS

Download BMW in Ovi Store now.