Video: BMW Security Vehicles Training

 

Duboko i Istočnoj Nemačkoj, na bivšem sovjetskom vojnom aerodromu, BMW nudi bajtežu trening obuku za vozače. Vozači BMW Security vozila mogu da razviju svoje veštine vožnje i da gurnu automobile do krajnjih granica.

 

2008 godine BMW je predstavio svoj X5 sa zaštitom protiv kriminalnih napada i drugih opasnih situacija.Model je dobio ime BMW X5 Security. Napravljen je da zaštiti svoje putnike od vatrenog oružja počevši od Magnuma 357 pa do 9mm Luger-da. X5 dolazi VR4 sertifikartom što je garancija da ima sisteme zaštite po največim evropskim standardima.

I 2009 BMW je nastavio da povećava svoju bezbednosnu flotu, i tad se pojavio X5 sa poboljšanom zaštitom koji je dobio ime Security Plus. Tada je u odnosu na stari model ovaj dobio sertifikat VR6 što za one koji nisu upoznati sa ovim  standardima znači da će BMW X5 Security Plus ''stati''  između svojih putnika i AK-47 i bez problema ih zaštiti.

Ne verujete pogledajte video

 

 

 

 

 

 

 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 1 Series GT: Photoshop ili stvarni dizajn?

 

 

Pre par dana na Internetu se pojavila interesantna slika. Fotografija prikazuje BMW serije 1 GT koji i dalje nije zvanično najavljen kao budući ali su se već dobile neke informacije o njemu. Zna se recimo da bi to trebao da bude prvi BMW sa pogonom na prednjim točkovima, da će biti za 5 centimetara od modela serije 1 sa 3 i 5 vrata. Od starije braće će ga razlikovati i prednji deo koji će biti izmenjen. Predpostavlja se da će se u paleti motora nači i benzinci od 1.2L i 1.5L zapremine sa snagom do 184KS, a prema ranijim informacijama, kupac će moći da bira između klasične zadnje klupe i verzije sa dva individualna zadnja sedišta.

 

 

 


Download BMW in Ovi Store now.

Vozite svoj BMW kao James Bond (Video)

Šta reći sem : LUDI KINEZI...

 

 

 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW M3 Track Edition ekskluzivno samo za Holandiju

U 2009. BMW je na tržište izbacio nekoliko ograničenih serija popularnog modela M3 coupe, počevši sa M3T iger Edition, Frozen Black M3 i Frozen Grey M3 koji su bili namenjeni Američkom tržištu. Nastavljajući ovu tradiciju BMW se priprema da pokrene još jednu ograničenu seriju BMW-a M3.

Novi model BMW-a nazvan BMW M3 Track Edition biće dostupan isključivo za holandsko tržište. Od standardnog M3 modela M3 Track Edition će se razlikovati po BMW Individual Frozen Gray boji, BMW Individual Novillo Schwarz kožnom enterijeru i crnim alu točkovima od 19 inča. Deo opreme čine i M Performance izduvni sistem, za 10 mm niže ogibljenje, Electronic Damping Control, elementi od ugljeničnih vlakana (prednji spojler, kućišta retovizora...), crni "bubrezi", crvena kočiona klešta...  

Pokretaće ga standardni V8 4,0 litarski motor sa 402 KS kome će ovoga puta maksimalna brzina biti limitirana na 280 Km/h u odnosu na dosadanju od 250 Km/h.

U prodaji će se nači samo 10 primeraka i cena će iznositi 128.470 evra. 

 

 

Download BMW in Ovi Store now.