BMW planira da u Kinu plasira električnu seriju 5

 

 

Automotive News izveštava da će BMW tim u saradnji sa kineskim partnerom, kompanijom Brilliance ući u zajednički poduhvat pravljenja vozila na električni pogon. Citirajuči Beijing Youth Daily novine američki časopis navodi da će električno vozilo biti izgrađeno na platformi serije 5 i koncept će biti predstavljen na kineskom salonu automobila ove godine. Na prošlogodičnjem sajmu u Pekingu BMW je već predstavio seriju 5 kao električni koncept. Koncept je nazvan ECHO i razvijen je u saradji sa Tongji univerzitetom.

 

Download BMW in Ovi Store now.

Prve ekskluzivne slike BMW X1 M Sports Package

 

       

 

Ekskluzivno vam predstavljamo prve slike BMW modela X1 sa M sport paketom. Paket će biti dostupan ovog proleća za sve verzije motora BMW-a X1 i obuhvata suspenzije eksterijera i enterijera čije su komponente specijalno razvijene za ovaj model.

  Paket uključije i 17'' aluminijumske felne sa znakom M za još oštriju dinamiku vožnje. Može se naručuti i felna veličine 18 inča.
        M sportski paket poseduje i M aerodinamički paker, pragove vrata sa M logoom. BMW X1 sa M opremom će biti dostupan u više metalik boja. kao što su Alpine White, Le Mans Blue, Sapphire Black, Space Grey, Vermillion Red and Mineral White.


Takođe ovaj model će posedovat i M Sport ogibljenje, sportska sedišta, M sportski kožni volan, M kožnu ručicu menjača, aluminijumske pedale, zatamnjena stakla, crne krovne nosače iokvire stakala.       

Download BMW in Ovi Store now.