Novi BMW X3 u 3D tehnologiji

3D. Posle velikog buma koji je izazvao film Avatar i Džejms Kameron, koji je razbio 3D granice, ubrzo je bio propraćen filmovima drugih studija i režisera.

Uz lansiranje svog novog modela X3 BMW se pridružuje 3D tehnologiji i lansira svoju prvu komercijalnu 3D  prezentaciju gde predstavlja novu kompaktnu sportsku aktivnost vozila. Prema rečima insajdera iz BMW-a , Scott27, BMW očigledno želi da prihvati i unapredi 3D tehnologiju radi svojih novih prezentacija.

Za sada  je X3 3D video objavljen jedino na www.bmw.com.

 

  

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 1 Series Coupé i Convertible omogućavaju pristup Facebook-u i Twitter-u

BMW 1 Series Coupé i Convertible su prvi BMW modeli koji omogućavaju pristup najposećenijim društvenim mrežama Facebook-u i Twitter-u. Pored ovih mogućnosti novi BMW serije 1 pruža i mogućnost slušanja internet radia. Ovo je još jedan pokazatelj da se BMW zajedno sa drugim proizvođačima automobila okreće novim marketinškim trikovima i žele da iskoriste veliku popularnost koju imaju Facebook i Twitter. Ove dve popularne društvene mreže su skoro objavile da zajedno imaju 700 miliona aktivnih korisnika svakog meseca, što je veliko potencijalno tržište za proizvođače automobila.

 

 

 

Očekuje se da će BMW ovu novinu uvesti na svim svojim modelima.

 

 

Download BMW in Ovi Store now.