BMW 5 series Touring by AC Schnitzer

 

 

 

Kod tjunera AC Schnitzer je normalna pojava da se i performanse i estetika razvijaju sa najvećim kvalitetom i preciznošću, posebno na BMW-ovim modelima. 

Novi F11 Touring serije 5 nije izuzetak, te vam danas predstavljamo ovaj najveći dodatak salonu u Esenu koji dolazi iz Ahena. Touring je dizajniran za praktičnost i lakoću upotrebe. Zahvaljujući Schintzeru, praktičnost sada ima lepo lice.

 

Na svoj uobičajen način, Nemački tjuner je razvio ukusnu paletu "aftermarket" opcija za, inače pomalo dosadan, karavan serije 5. Paket je trenutno moguće primeniti samo na dizel modelima - verzije za "benzince" su trenutno u razvoju. Težišni deo paketa su poboljšanja performansi koja su postignuta izduvnim sistemom od nerđajućeg čelika, modifikovanog ECU-a i čvršćih opruga za sniženje profila. Nakon konverzije, BMW 530d razvija 286 ks dok 535d generiše vrlo pohvalnih 360 ks. 520d i 525d imaju snagu od 218 odnosno 245ks. 

 

 

 

 

 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 650i Cabrio Platinum Motorsport

BMW je prošle nedelje objavio prve zvanične slike, detalje i nekoliko videa o novoj seriji 6 Cabrio, ali je tjunerima i dalje zanimljiva dosadašnja verzija.

Ovo je BMW 650i Cabrio modifikovan u američkoj firmi Platinum Motorsport koja je pre nekoliko dana privukla pažnju i Rolls-Royce Ghostom u mat crnom izdanju.

 

  

 

 

  

Platinum 650i Cabrio je tako dobio set Agetro W150 dvobojnih alu točkova od 22 inča, AC Schnitzer aero body kit (prednji spojler, pragovi, zadnji branik i zadnji spojler) i novi sportski izduvni sistem.

 

 

Download BMW in Ovi Store now.