Hamann BMW X5 Flash Evo M

 

 

 

Flash Evo M je još jedna kreacija nemačke tjuning kuće Hamann Motorsports, i to na bazi BMW-a X5 M.

Dok standardni X5 M sa 4,4 litarskim twin turbo V8 motorom raspolaže sa 408kW/555KS i 678 Nm obrtnog momenta, Hamannov Flash Evo M ima 449kW/610KS i 780 Nm. Međutim, to nije kraj, jer Hamann onima koji žele još više nudi i HM670 sport kit sa 670 konja i 950 Nm (ovaj potonji X5 postiže maksimalnu brzinu od 300 km/h).

  

 

 

 

Hamann se pored pojačanja motora naravno ozabavio i izgledom, pa njihov X5 M ima modifikovane branike (napred sa LED dnevnim svetlima), set spojlera, nove pragove, proširenja blatobrana, zadnji difuzor, haubu od ugljeničnih vlakana, kao i spušteno ogibljenje (za 30 mm), komplet Hamann točkova (od 22 ili 23 inča), kočioni sistem sa diskovima 405 mm napred i 340 mm pozadi, novi sportski izduvni sistem (sa dva centralno smeštena završetka) i modifikovani enterijer (dvobojna sportska sedišta, Hamann pedale, sportski volan, detalji od ugljeničnih vlakana, nove Hamann patosnice, Hamann oznake...).

 

 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW Individual 7 Series Composition

 

BMW se udružio sa proizvođačem klavira Steinway & Sons radi kreiranja specijalne edicije Individual 7-Series Composition.

   

Kupcima će Individual 7-Series Composition biti dostupan u beloj ili crnoj boji. Ovde treba napomenuti da uz beli eksterijer ide crni enterijer, dok će budući vlasnik uz crnu spoljašnjost dobiti unutrašnjost u beloj boji.

 

 

Ova ekskluzivna "sedmica" se između ostalog odlikuje i BMW Individual 20-inčnim aluminijumskim točkovima, Merino kožom u enterijeru, piano black detaljima i detaljima sa alkantarom, BMW Individual High End Audio Systemom sa 16 zvučnika, kao i Steinway & Sons logom utisnutim na naslonima za glavu.

U press saopštenju se ne navodi cena za ovu "sedmicu", a na promociji u Hamburgu je predstavljena i verzija BMW Individual 7-Series Composition sa hibridnim pogonom.
 

Download BMW in Ovi Store now.