No comment

Koliko ljudi pate za tim sto ne voze BMW pokazuju sledeće slike 

 

  

 

 

 

 

 

 

  

 

Mada posle ovoga i ja razmišljam da znak mog auta zamenim sa BMW-ovim.

Stvarno su kraljevi 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW M3 kao spomenik

 

 

 

Porodica BMW fanatika Stiva Marša koji je preminuo prošle godine, umesto običnog spomenika, na grob mu je za godišnjicu smrti postavila sjajni granitni kabriolet njegove omiljene marke.

Dok se većina upravnika ježi i na samu pomisao da im se na groblju nađe išta drugo osim klasičnih spomenika, neki izgleda imaju mnogo opušteniji pristup, piše britanski Dejli mejl.

Kada je Stiv Marš iz Londona, strastveni zaljubljenik u automobile marke „be-em-ve", preminuo u snu 2009. od posledica srčanih problema, članovi porodice su odlučili da njegov odlazak "na onaj svet" obeleže u njegovom stilu - granitnim spomenikom u obliku kabrioleta BMW M3 - Stivovog omiljenog modela.
 

 

 

Pre nego što su naručili spomenik iz Kine (gde su jedino našli majstora koji će to da napravi), tražili su odobrenje od direktora privatnog groblja "Mejnor park" u Forest Gejtu u istočnom Londonu i dobili ga!

Granitni automobil personalizovanih tablica "Stiv 1" koštao ih je oko 60.000 evra, skoro kao pravi.

Ova umanjena replika omiljenog modela gospodina Marša, kojeg su prijatelji zvali "Be-Em-Ve Stiv", postavljena je na grob na godišnjicu smrti pred 50-tak prisutnih.

Da bi sve dobilo "pravu meru", prijatelji su mu na granitno vetrobransko staklo, "pod brisače", stavili i kaznu za parkiranje.

"Oduvek je vozio samo BMW automobile. Jednostavno nismo mogli da mu stavimo običnu nadgrobnu ploču. Želeli smo da izgleda što je moguće realnije. Imali smo mnogo problema da ga napravimo. Morali smo da ga naručimo čak iz Kine i transportujemo brodom. Težak je čitavu tonu i izrađen je od jednog komada granita. Sigurna sam da bi se mom tati dopao", rekla je Stivova ćerka Keri.

Iako možda nije po svačijem ukusu, osoblje groblja Stivov spomenik naziva veličanstvenim.

Kad sam pročitao ovaj teks shvatio sam da ima i većih zaluđenika od mene. 

Download BMW in Ovi Store now.

Akcija za BMW serije 3

 

 

 

Uživanje je istinski trendseter, koji sada dolazi po ceni već od 27.500 € i sa odličnom opremom: automatski dvozonski klima uređaj, aluminijumske felne 16'', senzor za kišu, sportski volan sa multifunkcijama, parking senzori, radio BMW Professional CD/MP3, kišni senzor, svetla za maglu, štof Vertex antracit, unutrašnje lajsne Satin Silver. Uživanje se nastavlja na www.bmw.rs

Izaberite BMW Serije 3 sa dizel ili benzinskim motorom od 2.0l sa kamatom od 3.99% i kaskom od 3.46%.

Za više informacija o uslovima finansiranja pozovite Vašeg najbližeg dilera.
Radulović d.o.o. Dragoslava Srejovića b.b. 11000 Beograd telefon: +381 (11) 20 80 180 i Novosadski put 71, 21203 Novi Sad (Veternik), telefon: +381 (21) 820 888.
 

Izvor auto.blog.rs

Download BMW in Ovi Store now.