KRIMINALCI ČUVAJTE SE STIŽE BMW

Kad sam bio mali želja mi nije bila da kad porastem budem policajac već đubretarac, međutim posle ovog saznanja ozbiljno bih se zapitao da li sam pogresio.

Naime  BMW je poklonio Ministarstvu unutrašnjih poslova Velike Britanije (svim policiskim snagama, ima ih 52) svoje najnovije modele. To su nova serija 5, X1, X3, xDrive20d, i X5 xDrive30d i xDrive40d. Takođe su dobili i modele 330d (visoko turažne automobile) koji će služiti u poteri onih koji prekorače brzinu (bogami zabrinuo bih se da sam na njihovom mestu jer me ovi stižu sigurno). Ovaj paket koji je dobila Engleska policija uključuje i  R1200 RF-P Police  motorcikl koji bi se koristili na pretrpanim putevima.

I tako dok se nasa policija vozika u pežoima i fiatima, a u nekim mestima u zastavi 101 i dok im se kriminalci smeju iz svojih aždaja od preko 3 hiljade kubika, englezi su odlučili da tome stanu na put. Englezi pazite se stiže BMW. Ma i ja bih se zamislio ako bih odlučio da opljačkam neku banku u Londonu, ako nista drugo kad me stignu i uhapse do zatvora ću se voziti u BMW-u Sealed.

Evo kako izgledaju, ako se ipak odlučite da opljalčkate nesto u Engleskoj da znate od koga da bežite.

 

 

 

 

 

Download BMW in Ovi Store now.