JOŠ JEDNA ŠPIJUNSKA FOTKA

 

 

 

Ova slika je preuzeta sa jednog inostranog sajta gde je prvi put objavljena fotografija koja bar delimično pokazuje izgled BMW M5 koji će biti predstavljen 2012 godine. Ovaj blog je jedini u Srbiji koji je obavio ovu fotku, čak i pre renomiranih auto magazina.

Sliku je napravljena u Minhenu odmah pored staze gde je bio testiran auto. Zanimljivo da su mere obezbedjenja bile ogromne ali ipak je uspela da se napravi 1 slika.

Može se videti da će prvi auto biti prikazan u plavoj boji, tačnije boji po imenu Blue Monte Carlo. Takođe vidi se da je došlo do izmena na zadnjem braniku.

Iako će premijera biti tek 2012 na sajmu u Ženevi BMW-u je počela da spada kamuflaža. 

Download BMW in Ovi Store now.

Špijunske fotke BMW 1 Series Convertible Facelift

 

 

 

Prva špijunska fotografija BMW 1 Series Coupe pojavila se pre neki dan na internetu. Na prvi pogled kabriolet verzija ima skoro iste prepravke sto se tice izgleda. Prednji branici kabrijoleta imaće svetla napravljena u najnovijoj LED tehnologiji. Novitet kabrijaleta će biti nove boje eksterijera, nove vrste felni i nove obloge. Redizajniran  M-Sport kit  će takođe biti ponuđen kao dodatna opcija.

Promene enterijera nisu toliko velike, po nekim informacijama biće kombinovane nove boje i kombinacija novih materijala.

 Sve u svemu nije lose mada svako ko ga bude želeo moraće da odvoji pristojnu svotu novca.

Download BMW in Ovi Store now.