Zima, zima, e pa šta je...

Vozačima BMW-a u Srbiji je ponudjen je katalog dodatne opreme za zimu.

Skinite ga odmah na ovom sa ovog linka

http://www.bmw.rs/rs/en/owners/accessories/categories/katalog_dodatne_opreme.html 

 

Download BMW in Ovi Store now.

Nova zver iz G-POWERA-a

 

 

Nova inkarnacija G-Powerove prerade BMW-a M5 – Hurricane RR uspeo je da postigne maksimalnu brzinu od 372 km/h, što je gotovo 5 km/h brže od prethodnog rekorda Hurricanea RS. Za ovaj skromni napredak G-Power je iz petolitarskog V10 pomoću seta turbopunjača morao da istera čak 50 KS više, odnosno ukupno 800 KS!
Najbrža limuzina na svetu stiže iz mesta do 100 km/h za 4,35 sekundi, do 200 km/h za 9,5 sekundi, a do 300 km/h za 25,8 sekundi.

  

Ako želite da imate jedan ovakav moraćete da odvojite 253.000 evra bez poreza i ostalih dažbina.Nije puno jel da!?

Download BMW in Ovi Store now.

BMW nedodirljiv

U luksuznom segmentu zaoštrava se nadmetanje, a BMW, Audi i Mercedes vode bitku do posljednjeg prodatog modela. Nakon što je Audi preoteo Mercedesu drugo mesto u proteklom kvartalu, Mercedes je ipak uspeo da se vrati na raniju poziciju ostvarivši ukupnu prodaju od 556.700 vozila a zahvaljujući vrlo uspješnoj prodaji E-klase, koja je pronašla 113.300 vlasnika, , tako da je za 1.750 automobila nadmašio Audi. Audi je u istom periodu prodao 554.950 automobila. BMW je zasad još uvek nedodirljiv s ukupnom prodajom 585.755 vozila. Nemački trojac uspeo je da ostvari rast u odnosu na 2009. Audi je povećao rezultate za 19,1 posto, zahvaljujući strelovitom rastu na kineskom tržištu, Mercedes je ostvario rast od 15,2 posto, a BMW – 14,1 posto.

Download BMW in Ovi Store now.

Rolls-Royce Ghost by Fenice Milano

Ako već niste znali Rolls-Royce je u vlasnistvu BMW-a.Zato vam predstavljam tjuniranu Rolls-Royce Ghost. Dizajnirao ga je Fenice Milano. Pošto je čovek italijan nije ni čudo što Divu odlikuje elegancija i stil. Diva će biti ponuđena u 3 dizajna (3 varijante), a to su Bela edicija, Teget i Bronzana. 

Bela edicija ima dvadesetčetvorokaratno zlato na haubi, hladnjaku i retrovizorima, morate priznati da je to kao da se vozite u maloj pokretnoj zlatari.

Teget verzija je manje luksuzna, tj ako želite nešto manje napadni dobićete "samo" hromirani hladnjak i belo zlatne akcente.

Na kraju, Bronzana edicija će imati isto zlato sa Bele edicije. 

 Evo kako to izgleda.

  

   

Nema šta čovek se baš potrudio da nikoga ne ostavi ravnodušnim kada vidi ovaj auto, pa makar to bilo i na slici. 

Download BMW in Ovi Store now.